Bilde av Sunterra Desert Paradise Resort
Bilde av Sunterra Desert Paradise Resort
Bilde av Sunterra Desert Paradise Resort
Bilde av Sunterra Desert Paradise Resort
Bilde av Sunterra Desert Paradise Resort

Adresse: 5165 South Decatur Boulevard, Club Sunterra Vacations II, Las Vegas, 891181520,
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.diamondresorts.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Sunterra Desert Paradise Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Det tar bare en omtale av Las Vegas Strip, og øyeblikkelig er tankene dine vriet med bilder av non-stop action og spenning. timeshare eiere forventer bare det beste fra dette området: premium overnatting, god mat, utrolig natteliv og femstjerners kasinoer og underholdning. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere sikrer at du vil oppleve alt det på Diamond Resorts Desert Paradise Resort i Las Vegas, Nevada - og kanskje enda mer. Dette er byen for overskudd, tross alt.

Bathe til ditt hjerte innhold under den lyse gløden av neonlysene, og senere trekke seg tilbake til dette overnattingsstedet med resort-fasiliteter, perfekt for å lade deg opp. Få god søvn og vær klar for en annen høy energi runde med å utforske byens underverk. Romslig og innredet til høy standard, hvert rom har klimaanlegg og takvifte, stue, sovesofa, grunnleggende TV og DVD-spiller, spisestue, komplett kjøkken, vaskerom, fullt bad med hårføner og hage badekar og balkong .

Også på stedet er flere oppvarmede bassenger med boblebad og plaskepute, spa og treningssenter og Wi-Fi. Før du drar ut, snakk med portvakten for å få gode rabatter også. Mens du er på Diamond Resorts Desert Paradise Resort, er du sikker på at du nyter livet fullt ut.

Kjøper Sunterra Desert Paradise Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Sunterra Desert Paradise Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Sunterra Desert Paradise Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Sunterra Desert Paradise Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Sunterra Desert Paradise Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Sunterra Desert Paradise Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Sunterra Desert Paradise Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.