Bilde av Sunset View Club av Diamond Resorts
Bilde av Sunset View Club av Diamond Resorts
Bilde av Sunset View Club av Diamond Resorts
Bilde av Sunset View Club av Diamond Resorts
Bilde av Sunset View Club av Diamond Resorts

Adresse: Sunset View Club, Calle San Blas, Golf de Sur, 38620, San Miguel De Abona, Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.diamondresortsandhotels.com/Resorts/Sunset-View-Club

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Sunset View Club by Diamond Resorts


RCI Gold Crown-klassifisert Sunset View Club finner du på den sørlige spissen av Tenerife På Kanariøyene i nærheten av en fantastisk PGA sanksjonert golfbane. Sunset View Club tilbyr fantastisk utsikt over Mount Teide og havet. Anlegget kan bli funnet med sandstrender i nærheten og året rundt solskinn. Nærliggende aktiviteter inkluderer mange steder å handle, slappe av på sandstrender, flott natteliv og mange utendørsaktiviteter som svømming, windsurfing og hvalsafari.

Reise og fritid Gruppe Tro noen interessante i å kjøpe timeshare På Sunset View Club bør være fornøyd med fasilitetene som er tilgjengelige på dette feriestedet. Fasiliteter på dette feriestedet inkluderer et oppvarmet utendørsbasseng, oppvarmet utendørs boblebad, barnebasseng, bassengbar, snackbar og restaurant på stedet. Anlegget har også et solarium og bordtennisbord som tilbyr underholdning for hele familien. Gjestene finner også en salong og nattklubb i nærheten av feriestedet.

Overnatting tilgjengelig for timeshare Eiere på Sunset View Club kommer i et utvalg av luftkondisjonerte leiligheter med ett og to soverom, og tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter. Fasiliteter inkluderer hårføner, strykejern, strykebrett, flatskjerm-TV og lydanlegg. Kjøkkenet har en tobrenner komfyr, mikrobølgeovn og brødrister slik at gjestene kan spise. Noen leiligheter har også terrasser. Leiligheter med funksjonshemning er tilgjengelig på forespørsel.

Sunset View Club by Diamond Resorts Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, delvis), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnebasseng, Handicapped Unit, Klesvask, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Boblebad / Boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Strand (6.0 miles), Casino (9.0 miles), Fiske (Nærliggende), Nærliggende Golf, Nærbutikk (Nærliggende), Frisør (I nærheten), Medisinsk teknisk utstyr i nærheten, Dykking i nærheten, Squash i nærheten, Tennis (i nærheten), Vannski (6.0 miles), vindsurfing (9.0 miles),
Flyplass
Reina Sofia - (3 miles - 4 km)
Sjekk inn / ut
Fredag

Kjøper Sunset View Club by Diamond Resorts timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Sunset View Club av Diamond Resorts før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Sunset View Club by Diamond Resorts, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videreselger på Sunset View Club by Diamond Resorts

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på å selge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Sunset View Club by Diamond Resorts eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt -TV på toppkanaler pluss annonsering på nettet for å selge timeshare med Sunset View Club by Diamond Resorts.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Sunset View Club av Diamond Resorts kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.