Bilde av Sunny Coast Resort Club
Bilde av Sunny Coast Resort Club
Bilde av Sunny Coast Resort Club
Bilde av Sunny Coast Resort Club
Bilde av Sunny Coast Resort Club

Adresse: Qawra Bay, Qawra, SPB 08, MALTA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.sunnycoast.com.mt

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Sunny Coast Resort Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Et hjerteslag er alt som trengs for Sunny Coast Resort Club i St. Paul's Bay, Malta for å piske deg bort i ditt eget private paradis. Fra balkongene til de nesten hundre rommene blir gjestene behandlet med fantastisk middelhavsvær og spektakulær utsikt. Dette uformelle timeshare feriestedet ligger i Qawra, med utsikt over den vakreste bukten i landet. Samtlige studioleiligheter har luksuriøs innredning og fasiliteter som klimaanlegg og oppvarming, flatskjerm-TV, kjøkkenkrok og stort bad med hårføner. Leilighetene legger til sitteplasser og spisestue.

Sunny Coast Resort Club ødelegger deg ytterligere med det ultimate innen fasiliteter. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere spesielt elsker full-service spa med boblebad, hydroterapi bad og massasje rom. Trenings- og fritidssenteret er også en godbit med sin badstue og squashbane. Det er to svømmebassenger og tre badestamper i feriestedet, samt et barns plaskebasseng og foss. Wi-Fi er tilgjengelig i fellesområdene også. I mellomtiden er stranden bare et minutts gange unna. Det fører til et privat buktområde hvor gjestene blir behandlet med spennende vannsportaktiviteter. Andre interessante steder i nærheten inkluderer The Malta Classic Car Collection, Malta National Aquarium og Bugibba Square.

Sunny Coast Resort Club fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Gulvteppe (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Full), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Strand, Båtliv, Barnepass, Barn s Basseng, Fiske, Spillerom, Dagligvarebutikk, Helseklubb, Klesvask, Heis, Restaurant, Badstue, Dykking, Snackbar, Squash, Svømmebasseng (Innendørs / Utendørs), Vannski , Boblebad / boblebad, vindsurfing,
Nærliggende fasiliteter
Casino (1.0 miles), Golf (7.0 miles), Frisør (Nærliggende), Medisinsk anlegg (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende)
Flyplass
Malta International - (13 miles - 20 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag

Kjøper Sunny Coast Resort Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Sunny Coast Resort Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Sunny Coast Resort Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Sunny Coast Resort Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Sunny Coast Resort Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Sunny Coast Resort Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Sunny Coast Resort Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.