Bilde av CLC Sunningdale Village
Bilde av CLC Sunningdale Village
Bilde av CLC Sunningdale Village
Bilde av CLC Sunningdale Village
Bilde av CLC Sunningdale Village

Adresse: Calle San Miguel, 38639 Oasis del Sur, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.clublacosta.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på CLC Sunningdale Village


En annen juvel i CLC World-krone, Club La Costa på Sunningdale Village, er både et stimulerende og avslappende feriested for den kresne timeshare or Fraksjonert eierskap kjøperen. Ligger på den spennende øya Tenerife, Spania, er dette feriestedet ideelt for alle - enten du er ute etter å bare være borte fra dagene ved bassenget eller utforske de vakre omgivelsene.

Besøk Los Abrigos, en sjarmerende fiskerlandsby som kan skryte av utrolige sjømatrestauranter; Playa de las Americas, hvor du ikke finner noen muligheter for fester; Eller til og med Tiede National Park med sitt berømte månelandskap.

Hvis du er en homebody selv på ferie, tilbyr feriestedet mye i veien for underholdning, organisert av sin egen Team Marina. Det store utendørsbassenget har sin egen snackbar for måltider ved bassenget, og barna vil nyte den fullstendige barneklubben og barnebassenget. Kjøp inn dagligvarer fra stedetbutikken og pisk opp noen kulinariske herligheter i ditt kjøkken, og nyt utsikten over La Gomera fra balkongen mens du spiser i komfort. For alt du kan ønske deg fra timeshare or Fraksjonert eierskap og mer, Reise og fritid Gruppe Gaver til videresalg Club La Costa på Sunningdale Village.

CLC Sunningdale Village Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Oppvaskmaskin (noen enheter), kjøkken (alle enheter, fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barn s Pool, Dagligvarebutikk, Live Entertainment, Lekeplass, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (7.0 miles), Båtliv (9.0 miles), Casino (7.0 miles), Treningsutstyr (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Medisinsk anlegg (7.0 miles), Dykking (4.0 miles), Tennis (Nærliggende), Vannski (3.0 miles), Wind Surfing (3.0 miles),
Flyplass
Reina Sofia - (3 miles - 4 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøpe CLC Sunningdale Village timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei CLC Sunningdale Village før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med CLC Sunningdale Village, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videresalg på CLC Sunningdale Village

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge CLC Sunningdale Village eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med CLC Sunningdale Village.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av CLC Sunningdale Village kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.