Bilde av Star Island
Bilde av Star Island
Bilde av Star Island
Bilde av Star Island
Bilde av Star Island

Adresse: 5000 Avenue of the Stars, Kissimmee, Florida, 34746, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.wyndhamvacationresorts.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Star Island? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på Star Island til konkurransedyktige priser. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet på denne siden eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

Star Island fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Telefon (Alle enheter) Kjøkken (Alle enheter, Delvis / Full) Luftkondisjonering (Alle Enheter) Gulvteppe (Alle Enheter) Vaskemaskin / Tørketrommel (Alle Enheter) Oppvaskmaskin
Resort Fasiliteter
Innsjø Fiskebasseng Barnebasseng Tennis Treningsutstyr Helseklubb Boblebad / boblebad Spa Spillerom Lekeplass Liveunderholdning Handikappvennlig Heis Bilutleie Dagligvarer
Nærliggende fasiliteter
Beach (71.0 miles) Golf (i nærheten) Ridning (i nærheten) Medisinsk anlegg (5.0 miles)
Flyplass
Orlando Intl (MCO) - 20.0 miles / 32.0 km
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Nyt et hjem hjemmefravær på Star Island

Når du kjøper timeshare på eiendommer som Star Island, er du garantert en årlig komme unna. Det vil raskt bli ditt hjem hjemmefra, og tilbyr en unik, fredelig pause fra hverdagen.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Star Island før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Star Island, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Star Island

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Star Island eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Star Island.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Star Island kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.