Bilde av Silversands III
Bilde av Silversands III
Bilde av Silversands III
Bilde av Silversands III
Bilde av Silversands III

Adresse: Erskine Terrace, Addington Beach, PO Box 10305, OR Tambo Parade, Durban 4056, Sør-Afrika
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.goodersonselfcatering.co.za

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Silversands III? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Tvers over gaten fra stranden i Durbans oppussede Addington-område, Silversands tilbyr uformell, komfortabel, selvbetjent timeshare leiligheter - noen med spektakulær havutsikt - for den som er på farten. I nærheten av alle attraksjonene i Golden Mile, kan du prøve å holde deg opptatt både dag og natt, med barnevakter tilgjengelig for å holde de små trygge under voksenutflukter. Vaskerom er tilgjengelig på stedet.

Silversands III Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (noen enheter), kjøkken (alle enheter, full), mikrobølgeovn (noen enheter),
Resort Fasiliteter
Barnepass, Handikappet enhet, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Casino (1.0 miles), treningsutstyr (2.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (6.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Live Entertainment (Nærliggende), Medisinsk Fasiliteter (1.0 miles), Restaurant (1.0 miles) Område (1.0 miles), Snackbar (1.0 miles), Squash (2.0 miles), Svømmebasseng (1.0 miles), Tennis (2.0 miles), Vannski (19.0 miles),
Flyplass
Louis Botha / Durban - (9 miles - 14 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Silversands III timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Silversands III før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Silversands III, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg hos Silversands III

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg av Silversands III eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Silversands III.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Silversands III kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.