Bilde av Silver Lake Resort
Bilde av Silver Lake Resort
Bilde av Silver Lake Resort
Bilde av Silver Lake Resort
Bilde av Silver Lake Resort

Adresse: Silver Lake Resort, 7751 Black Lake Road, FL 34747, Kissimmee, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.silverlakeresort.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Silver Lake Resort


Etter å ha klart å bygge opp et utmerket forhold til Silver Lake Resort å tilby rimelige, luksuriøse tilbud, Reise og fritid Gruppe timeshare-meglere har fantastiske ukepriser tilgjengelig hele året.

De timeshare er basert i Orlando, Florida, som er en av Amerikas mest populære destinasjoner, kjent for Disney World og dens fornøyelsesparker. Walt Disney Animal Kingdom kan også bli funnet bare 3 km unna. Ligger i hjertet av lokale attraksjoner, i tillegg til å ha vakkert solskinnsvær året rundt, er dette det ideelle stedet å dra til hvis du er ute etter et vakkert, avslappende reisemål du kan trekke deg tilbake til.

Tidsdelingen, som er RCI Gold Crown-rangert, tilbyr et stort utvalg av leiligheter og villaer, noen 468 for å være presis. De sover fra to til maksimalt ti personer, alle til en meget høy standard med amerikansk stil. Svømmebasseng, hvorav det er tre, inkluderer et barnebasseng og solrike terrasser. Fasiliteter inkluderer badstue, boblebad, boblebad, klubbhus, utendørs Cabana bar, kino for å nevne noen, samt barneaktiviteter.

Silver Lake Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Full), Vaskeri (Noen Enheter), Heis (Noen Enheter), Mikrobølgeovn (Enhetene) (Alle enheter), vaskemaskin / tørketrommel (noen enheter),
Resort Fasiliteter
Barn s Basseng, treningsutstyr, Spillerom, Lekeplass, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng, Tennis, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Båtutleie (Nærliggende), Strand (60.0 miles), Båtliv (8.0 miles), Golf (2.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Innsjø (1.0 miles), Live Entertainment (1.0 miles) (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Vannski (8.0 miles),
Flyplass
Orlando International - (20 miles - 32 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Silver Lake Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Silver Lake Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Silver Lake Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selger og videreselger på Silver Lake Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Silver Lake Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Silver Lake Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Silver Lake Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.