Bilde av Laugharne Park
Bilde av Laugharne Park
Bilde av Laugharne Park
Bilde av Laugharne Park
Bilde av Laugharne Park

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.seasonsholidays.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie i Laugharne Park


De fredelige omgivelsene til Laugharne Village var inspirasjonen til Dylan Thomas' «Under Milkwood», og fra høyden av Laugharne Park er det panoramautsikt over Carmarthen Bay. Laugharne Park, som ligger på 40 hektar med fredelig anlagt eiendom, var en landeiendom fra 18-tallet før den ble utviklet til et feriested bestående av romslige studioer, hytter med ett, to og tre soverom. Det brede utvalget av fasiliteter på stedet inkluderer oppvarmet innendørsbasseng, Michael's Restaurant, bar, tennis, lekeplass for barn, minigolf og spillrom. Familieattraksjoner er i nærheten.

Laugharne Park fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kokemuligheter (I Enheter) - CD, DVD eller VCR (I Enheter), TV (I Enheter)
Resort Fasiliteter
Bar / Cocktail Lounge - Klubbhus - Underholdning, Live - Treningsrom, Utstyrt - Vaskeritjenester - Lekeplass - Restaurant - Badstue eller dampbad - Svømmebasseng, Innendørs - Tennis
Nærliggende fasiliteter
Strand - Sykkelstier - Utleie - Day Spa - Fiske - Golf - Dagligvarebutikk / Nærbutikk - Ridning
Flyplass
Cardiff - 70 Miles / 113 km
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Laugharne Park timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Laugharne Park før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Laugharne Park, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Laugharne Park

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg av eiendom i Laugharne Park. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Laugharne Park.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Laugharne Park kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.