Bilde av Skandinavisk Landsby
Bilde av Skandinavisk Landsby
Bilde av Skandinavisk Landsby
Bilde av Skandinavisk Landsby
Bilde av Skandinavisk Landsby

Adresse: Aviemore Mountain Resort, Aviemore, Inverness-Shire, Skottland, PH22 1PF
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.scandinavian-village.co.uk

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Scandinavian Village? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Det dramatiske landskapet Aviemore, Skottland, setter takten for en intim og rolig ferie på skandinavisk landsby blant lilla åser, snødekte fjelltopper og fascinerende lochs. Vel innenfor Cairngorms National Park, er det vanskelig å ikke nyte ferien i livet her. Møblert med skandinavisk furu, kan gjestene velge mellom seksti og fem attraktive timeshare leiligheter, suiter og villaer. Overnattingssteder oppvarmes og har en dobbeltseng eller to enkeltsenger med ekstra køyer i enkelte rom. Hver er fullt utstyrt med satellitt-TV og DVD-spiller, telefon og kjøkken med stekeovn, fryser, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere spesielt som det viktigste badet med en full størrelse bad og separat power shower. Villaene har ytterligere vaskeritjenester, mens leilighetene har bruk av et vaskerom for gjestene. Barnesenger, barnestoler, sengevakter, trappporter, hårfønere og rullestoler er tilgjengelig på forespørsel. Videre gir gratis Wi-Fi og parkeringsplass praktisk. I resepsjonen er det en atmosfærisk stue med utmerket fjellutsikt, sjarmerende gjester. Det har også en stor spiseplass, TV og DVD-spiller. Sikkert, alt du trenger for en fantastisk ferie er på plass på Scandinavian Village.

Skandinavisk Village Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Minikjøkken / Full), Mikrobølgeovn (Noen Enheter), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Vaskeri
Nærliggende fasiliteter
Langrennsløyper (2.0 miles), Downhill Skiing (8.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (6.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Lake (1.0 miles) , Live Entertainment (Nærliggende), Medisinsk fasiliteter (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Skiskole (8.0 miles), Tennis (2.0 miles), Windsurfing (6.0 miles),
Flyplass
Inverness - (41 miles - 65 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper skandinavisk landsby timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Scandinavian Village før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Skandinavisk Landsby, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Skandinavisk Landsby

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge skandinavisk landsbyeiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Scandinavian Village.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av skandinavisk landsby kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.