Bilde av Sapphire Beach Club
Bilde av Sapphire Beach Club
Bilde av Sapphire Beach Club
Bilde av Sapphire Beach Club
Bilde av Sapphire Beach Club
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.sbcwi.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Sapphire Beach Club


Karibien er akkurat slik du kan forestille deg: vakre hvite sandstrender, glitrende klart blått vann, svimlende palmer, kokosnøtter å nippe ut og den avslappede atmosfæren i en region der ingen trenger å skynde seg. timeshare på Sapphire Beach Club er et bemerkelsesverdig eksempel på hva som gjør St Maarten flott, med utmerket wining og servering tilgjengelig der ute. Kitt smakløkene dine med alle de utrolige alternativene som tilbys, og du må aldri spise det samme to ganger (med mindre du vil). Drikkene kan heller ikke gå glipp av, ettersom en kul cocktail er et forfriskende tillegg til en ettermiddag som slapper av på stranden eller ved bassenget.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere vet at du vil elske Cupecoy, men kanskje det er best å forlate barna hjemme når du besøker denne stranden. Kjent for sin djevel-kanskje-pleie holdning til klær, dette er stranden å besøke hvis du ønsker å ta en tur på den ville siden. Det er mange andre alternativer i nærheten av Sapphire Beach Club, selvfølgelig, hvis du føler at det klær-valgfrie aspektet av dette området er litt for mye for å 'bar'! Ta deg tid til å slappe av, slappe av og la stresset i det normale livet gå vekk, for i Karibia handler alt om nytelse. Et besøk på denne øya er en godbit du vil ønske å gi deg selv om og om igjen.

Sapphire Beach Club fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (noen enheter), oppvaskmaskin (noen enheter), kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter), vaskemaskin / tørketrommel
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Barn s Basseng, Treningsutstyr, Dagligvarebutikk, Frisør, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Boblebad / Boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (Nærliggende), Kasino (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Helseklubb (Nærliggende), Ridning (5.0 miles), Medisinsk anlegg (1.0 miles), Dykking (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Tennis ), Vannski (i nærheten), vindsurfing (i nærheten)
Flyplass
Prinsesse Juliana - (3 miles - 4 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag, søndag

Kjøper Sapphire Beach Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Sapphire Beach Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Sapphire Beach Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Sapphire Beach Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Sapphire Beach Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Sapphire Beach Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Sapphire Beach Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.