Bilde av Salt Rock Palms
Bilde av Salt Rock Palms
Bilde av Salt Rock Palms
Bilde av Salt Rock Palms
Bilde av Salt Rock Palms

Adresse: 20 Basil Hulett Drive, POBox 156, Salt Rock, 4391, Sør-Afrika
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.saltrockbeach.co.za

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Salt Rock Palms? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på Salt Rock Palms til konkurransedyktige priser. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet på denne siden eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674.

Salt Rock Palms fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Full),
Resort Fasiliteter
Barnepass, Klesvask, Live-underholdning, Lekeplass, Restaurant, Snackbar, Squash, Svømmebasseng, Telefon, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Båtliv (9.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (5.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Medisinsk Fasiliteter (1.0 miles), Vannski (9.0 miles)
Flyplass
Louis Botha / Durban - (28 miles - 45 km)
Sjekk inn / ut
Fredag

Nyt et hjem hjemmefra erfaring på Salt Rock Palms

Når du kjøper timeshare på eiendommer som Salt Rock Palms, er du garantert en årlig komme unna. Det vil raskt bli ditt hjem hjemmefra, og tilbyr en unik, fredelig pause fra hverdagen.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Salt Rock Palms før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Salt Rock Palms, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Salt Rock Palms

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Salt Rock Palms eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Salt Rock Palms.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Salt Rock Palms kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.