Bilde av Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sør-Afrika
Bilde av Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sør-Afrika
Bilde av Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sør-Afrika
Bilde av Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sør-Afrika
Bilde av Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sør-Afrika

Adresse: Main Sabie Road, PO Box 13, Hazyview, Sør-Afrika, 1242
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.tsogosun.com/sabi-river-sun-resort

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sør-Afrika? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


timeshare at Sabi River Sun Resort, som ligger i nærheten av det berømte Kruger nasjonalpark, tilbyr usedvanlig komfortabel innkvartering omgitt av naturlig prakt. Gjestene kan velge mellom et utvalg av 60 rom som gir utsikt over de vakre omgivelsene og gjenspeiler Afrikas varme og gjestfrihet.

Komfortabel og hjemmekoselig innkvartering, forbedret av spektakulær utsikt, en rik naturarv og rikt dyreliv, alt sammen for å skape et opphold som er helt avslappende og uforglemmelig.

I tillegg til sin naturlige prakt og safarimuligheter, tilbyr feriestedet gjester appetittvekkende servering, en 18-hulls golfbane, rekreasjonsfasiliteter og konferanser, samt et barnunderholdningsprogram året rundt. Heather's Spa tilbyr muligheten til å slappe av i en atmosfære av lykke og privatliv, med en rekke eksklusive foryngende behandlinger.

Innkvarteringen er utstyrt med en rekke fasiliteter for å sikre gjestene komfort og bekvemmelighet. Romfasiliteter inkluderer gratis wi-fi, flatskjerm-TV med DSTV, te- og kaffekoker på rommet og klimaanlegg.

Rommene har koselig innredning, rustikke temaer og utmerket service som alle sammen avrunder et minneverdig opphold i Mpumalanga.

For det aller beste innen varm afrikansk gjestfrihet, ferieaktiviteter og safariopplevelser, er det bare ett sted å gå: Sabi River Sun Resort.

Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sør-Afrika Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Peis (Enhetene), Peis - Enhet (Noen Enheter), Kjøkken (Enhetene, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Enhet)
Resort Fasiliteter
Barnepass, Golf, Vaskeri, Restaurant, Squash, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Casino (34.0 miles), matbutikk (2.0 miles), helseklubb (1.0 miles), ridning (3.0 miles), medisinsk anlegg (1.0 miles),
Flyplass
Nelspruit - (47 miles - 75 km)
Sjekk inn / ut
Fredag

Kjøp av Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sør-Afrika timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sør-Afrika før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sør-Afrika, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videresalg på Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sør-Afrika

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sør-Afrika eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sør-Afrika.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Sabi River Sun Lifestyle Resort, kan Sør-Afrika være sikker på at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.