Bilde av Royal Sun Resort
Bilde av Royal Sun Resort
Bilde av Royal Sun Resort
Bilde av Royal Sun Resort
Bilde av Royal Sun Resort

Adresse: Royal Sun Resort, Calle Los Geranios 16, Los Gigantes, 38683 Santiago Del Tiede, Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.royalsunresort.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Royal Sun Resort


For en timeshare feriested som epitomiserer smak, se på Royal Sun Resort i imponerende Tenerife, Spania. Ligger foran de majestetiske, røde klippene over det rolige Los Gigantes-feriestedet, finner du luksuriøs designmøbler i den velutstyrte leiligheten sammen med imponerende utsikt over Atlanterhavet og nærliggende marina. Feriestedet består av 120 leiligheter som varierer i størrelse fra studio til tre soverom, som alle er lyse og romslige, med et bredt utvalg av fasiliteter for å gjøre oppholdet ditt mer komfortabelt. Utendørs bassenger kommer komplett med sine egne solterrasser, og en foss forbinder hoved- og barnebassengene.

Det tilbys også et helsestudio - sammen med et fullt treningsstudio finner du også et aerobic-rom. For å spise, spis på stedet på den romantiske Regency Restaurant med fantastisk utsikt, og få frokost og snacks på Cafe Royale. Regelmessig kveldsunderholdning er tilgjengelig i Imperial Bar and Lounge, eller ta en kjøretur inn i lokalområdet for å få en smak av det fantastiske nattelivet som tilbys. For eleganse, smak og fremfor alt en avslappende ferie, Reise og fritid Gruppe Anbefaler å vurdere timeshare på Royal Sun Resort.

Kjøper Royal Sun Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Royal Sun Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Royal Sun Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Royal Sun Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Royal Sun Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Royal Sun Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Royal Sun Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.