Bilde av Royal Goan Beach Club på Benaulim
Bilde av Royal Goan Beach Club på Benaulim
Bilde av Royal Goan Beach Club på Benaulim
Bilde av Royal Goan Beach Club på Benaulim
Bilde av Royal Goan Beach Club på Benaulim

Adresse: Calvaddo, Benaulim, Salcette, Goa 403716, India
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.royalresorts.co.in

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Royal Goan Beach Club på Benaulim? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


De heady strendene i Goa er definitivt en pause fra den vanlige rutinen. India er et land med mange farger, smaker og spennende severdigheter. Fra elefanter til wiry yogi mestere, til karriretter og rickshaws, er emblemene i dette fantastiske landet mange, alle umiddelbart gjenkjennelige. Goa er et ypperlig eksotisk reisemål hvor du er like sannsynlig å bli underholdt av branndansere og contortionists på stranden som du skal besøke et tempel for et sted med meditasjon. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere elsker den motstridende naturen til dette utrolige stedet og foreslår at du holder et åpent sinn, spesielt når du prøver maten. Du er sikker på å finne noe du elsker!

Karma Royal Benaulim tilbyr et utvalg av retter i restauranten på stedet, spesielt bra hvis du trenger en pause fra ris og krydder. De timeshare Leilighetene er også utstyrt med kjøkken, i tilfelle du ønsker å forberede et trøstende hjemmelaget måltid, selv om du er bortskjemt for valg med så mange rimelige alternativer i nærheten. Feriestedet har også et basseng med en bar i Hollywood-stil, perfekt for når du vil slappe av i solskinnet og sole deg i den frodige eiendommen til Karma Royal Benaulim.

Royal Goan Beach Club på Benaulim Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (alle enheter, delvis), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Barnepass, barnas basseng, treningsutstyr, dagligvarebutikk, helsestudio, vaskeri, liveunderholdning, restaurant, svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Casino (4.0 miles), Golf (4.0 miles), Frisør (5.0 miles), Medisinsk anlegg (4.0 miles), Tennis (4.0 miles), Vannski (18.0 miles)
Flyplass
Dabolim - (17 miles - 27 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Royal Goan Beach Club på Benaulim timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Royal Goan Beach Club på Benaulim før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Royal Goan Beach Club i Benaulim, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Royal Goan Beach Club på Benaulim

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Royal Goan Beach Club på Benaulim eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Royal Goan Beach Club på Benaulim.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Royal Goan Beach Club på Benaulim kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.