Bilde av Karma Royal Jimbaran
Bilde av Karma Royal Jimbaran
Bilde av Karma Royal Jimbaran
Bilde av Karma Royal Jimbaran
Bilde av Karma Royal Jimbaran

Adresse: Royal Bali Beach Club i Jimbaran Bay, Jalan Uluwatu Nr. 18X, Jimbaran, Bali 80361, Indonesia
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.royalresorts.com.au

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Royal Bali Beach Club i Jimbaran Bay


Karma Royal Jimbaran er en fantastisk utnevnt timeshare Resort ligger i Bali, Indonesia. På bare seksten rom er feriestedet lite. Imidlertid har mange gjester blitt enige om at med noe mer overnatting vil dette stedet for luksuriøs avslapning begynne å føle seg overfylt. Det er den siste tingen du ønsker på en ferie til steder som dette, hvor fred, privatliv og ro er av største prioritet. Leilighetene har bare ett soverom, men er svært romslige og kan skryte av overdådige balinesiske møbler, sammen med din egen private balkong eller gårdsplass. Full aircondition og delvise kjøkkenfasiliteter sørger for at du er komfortabel og godt tatt vare på.

Du vil finne deg selv bortskjemt for valg når det gjelder mat. Du har selvsagt muligheten til å bli på stedet for den varierte restaurantmenyen fra det ærverdige matlagingslaget. Alternativt kan du velge å reise til nærliggende haute cuisine etablissementer eller til og med budsjettprisede strand shack restauranter som serverer fersk sjømat hver dag. Lokale attraksjoner inkluderer høydepunkter som Uluwatu Temple og Padang Padang Beach hvis du vil oppleve noen av de rike og varierte balinesiske kulturen. For timeshare med en sann forskjell som fortsatt er førsteklasses, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere anbefaler å vurdere Karma Royal Jimbaran for din neste ferie investering.

Karma Royal Jimbaran Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (alle enheter, delvis), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Klesvask, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Nærliggende, Konferansefasiliteter (Nærliggende), Golf (6.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Helseklubb (Nærliggende), Ridning (6.0 miles) ), Dykking (4.0 miles), Kjøpesenter (Nærliggende), Spa (Nærliggende), Tennis (6.0 miles), Vannski (4.0 miles), Boblebad / Boblebad (Nærliggende), Vindsurfing (4.0 miles)
Flyplass
Ngurah Rai International - (5 miles - 8 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Karma Royal Jimbaran timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Karma Royal Jimbaran før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Karma Royal Jimbaran, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Karma Royal Jimbaran

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Karma Royal Jimbaran eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Karma Royal Jimbaran.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Karma Royal Jimbaran kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.