Bilde av Rhinefield House
Bilde av Rhinefield House
Bilde av Rhinefield House
Bilde av Rhinefield House
Bilde av Rhinefield House

Adresse: Rhinefield Road, Brockenhurst, Hampshire, SO42 7QB,
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Rhinefield House? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Dette landet huset, bygget på stedet av en kongelig jaktstuga, ligger i 40 hektar med anlagt hage i det vakre New Forest-området. The East Wing karakter leiligheter ligger i tre etasjer (ingen heiser). Kvalitetshotell fasiliteter er tilgjengelige, inkludert et oppvarmet utendørsbasseng i sommermånedene. Hovedbanestasjonen på Brockenhurst ligger tre miles unna. Bournemouth, Salisbury, Portsmouth og Southampton er innen rekkevidde, og London er bare en to-timers jernreise. Det er ingen organiserte aktiviteter på stedet, og en bil anbefales.

Kjøper Rhinefield House timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Rhinefield House før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Rhinefield House, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Rhinefield House

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommer i Rhinefield House. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Rhinefield House.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Rhinefield House kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.