Bilde av Residenza Chrysalis Bay
Bilde av Residenza Chrysalis Bay
Bilde av Residenza Chrysalis Bay
Bilde av Residenza Chrysalis Bay
Bilde av Residenza Chrysalis Bay

Adresse: Localita Piccolo Pevero, Arzachena, (SS), ITALIA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.chrysalisbay.it

Interessert i eiendommer til salgs og leie ved Residenza Chrysalis Bay? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Sardinia er en godbit for alle sanser. Italia er kjent for sin utrolige mat hvor alt fra fersk pizza til gnocchi til minestrone tilbys, men Sardinia har sine egne delikatesser som er verdt et besøk for. Øya er kjent for sine tilbud fra havet, hvor fersk delikat fisk og annen sjømat tilberedes skånsomt for å få mest mulig ut av hver smak. EN timeshare på Sardinia er et flott alternativ for matelskeren som ønsker å fortsette å oppdage fantastiske nye retter i årene som kommer.

Temperaturene er gunstige hele året, og med innbydende strender å slappe av på og slake bakker å gå over, er det et fantastisk sted å besøke i hver sesong. Reise og fritid Gruppe timeshare-meglere elsker forskjellene mellom vinter og sommer, endringen i luftkvaliteten så vel som lyset. Residenza Chrysalis Bay ligger rett ved stranden med en fantastisk utsikt, og med balkonger å sitte på når du har en velsmakende drink i hånden og ønsker å se verden gå forbi.

For skjønnhet hele året, endeløse stier å utforske og krystallklart vann, og mat som kiler smaksløkene, er Residenza Chrysalis Bay en fantastisk ferieinvestering, en flott måte å tilbringe hver eneste ferie.

Residenza Chrysalis Bay-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Oppvaskmaskin (noen enheter), kjøkken (alle enheter, delvis), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Barnepass, Lekerom, Dagligvarebutikk, Klesvask, Restaurant, Snackbar,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (1.0 miles), strand (i nærheten), båtliv (1.0 miles), treningsutstyr (1.0 miles), golf (4.0 miles), live underholdning (1.0 miles), medisinske fasiliteter (1.0 miles), squash (1.0 miles) , Tennis (1.0 miles), Vindsurfing (i nærheten),
Flyplass
Olbia - (19 miles - 30 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Residenza Chrysalis Bay timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Residenza Chrysalis Bay før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Residenza Chrysalis Bay, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Residenza Chrysalis Bay

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommer i Residenza Chrysalis Bay. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Residenza Chrysalis Bay.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Residenza Chrysalis Bay kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.