Bilde av Adagio Paris XV
Bilde av Adagio Paris XV
Bilde av Adagio Paris XV
Bilde av Adagio Paris XV
Bilde av Adagio Paris XV

Adresse: 20 Rue Oradour sur Glane, 75015 Paris, Frankrike
Ring for mer informasjon: 01787 881111

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på R


En vell av sightseeing, romantikk og monumenter venter timeshare gjester i Adagio Paris XV i Paris, Frankrike. Denne innkvarteringen ligger i 15th arrondissement, overfor utstillingssenteret Porte de Versailles og en ti minutters spasertur fra Andre Citroen-parken. Det tilbyr moderne og koselige studioleiligheter og ettromsleilighet.

Sterkt anbefalt av Reise og fritid Gruppe timeshare meglere, rommene her har et kjøkken med kokeplater, mikrobølgeovn og kjøleskap; eget bad, LCD-TV, telefon og blackout gardiner. Hver er romslig og ideell for forretningsreiser eller familieferier. Barnevennlige behandler er også tilgjengelig som den gratis City Notebook, som er en spesiell guide fullpakket med aktiviteter nær hotellet for familier å nyte. Andre pålitelige tjenester inkluderer gratis fiberoptisk Wi-Fi, 24-timers resepsjon, vaskeritjeneste, barneseng og høy stol, forretningshjørne og overbygd parkeringsplass.

Faktisk tilbyr Adagio Paris XV det beste i verdi og bekvemmelighet. Det er lett tilgjengelig med bil, og er nær offentlig transport, shopping, restauranter og barer. Aquaboulard badeland ligger også bare et steinkast unna, mens Parc des Princes Stadium er bare tre kilometer fra hotellet.

Adagio Paris XV Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kokemuligheter
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Husdyr Tillatt
Nærliggende fasiliteter
Underholdning - Live, Lekeplass, Restaurant, Svømmebasseng - Innendørs, Tennis
Flyplass
Paris / ORY5 Miles / 8 KM
Sjekk inn / ut
Onsdag fredag

Kjøper Adagio Paris XV timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Adagio Paris XV før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Adagio Paris XV, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Adagio Paris XV

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på å selge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Adagio Paris XV eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Adagio Paris XV.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Adagio Paris XV kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.