Bilde av Regency Villas at Broome Park
Bilde av Regency Villas at Broome Park
Bilde av Regency Villas at Broome Park
Bilde av Regency Villas at Broome Park
Bilde av Regency Villas at Broome Park

Adresse: Broome Park Estate, Barham, Canterbury, Kent, CT4 6QX
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.regencyvillasonline.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie hos Regency Villas i Broome Park


Regency Villas på Broome Park ligger på sin egen private eiendom med en 18-hulls mesterskapsgolfbane, som tilbyr fullt medlemskap pluss en liten greenfee, og det staselige Charles I-herskapshuset som tilbyr en restaurant og bar. Broome Park ligger midt i det vakre fylket Kent, kjent som Garden of England, og ligger i nærheten av den historiske romerske byen Canterbury. Channel Tunnel og Ashford International Railway Station gir enkel tilgang til London, Paris og Brussel, og tilbyr eiere en virkelig europeisk opplevelse.

Kjøper Regency Villas på Broome Park timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Regency Villas på Broome Park før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Regency Villas på Broome Park, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg hos Regency Villas i Broome Park

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Regency Villas på Broome Park eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Regency Villas på Broome Park.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Regency Villas på Broome Park kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.