Bilde av Regency Heights at Neptuno
Bilde av Regency Heights at Neptuno
Bilde av Regency Heights at Neptuno
Bilde av Regency Heights at Neptuno
Bilde av Regency Heights at Neptuno

Adresse: C / o Regency Club, Calle Catalu? A 2
Urbanizacion Torviscas Alto
Adeje, Kanariøyene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Regency Heights i Neptuno


Fint utsikt over Atlanterhavet gjør en ferie i Regency Heights ved Neptuno transcendent. Sett i de flotte bakkene på Tenerife, Spania, timeshare Gjestene er omgitt av den paradisiale skjønnheten i Playa de las Americas, og er energisert av den kinetiske atmosfæren til omkringliggende butikker, underholdning og strender.

Men før du tar imot den livlige lokale scenen, befolder du deg i de hundre oppskalere leilighetene som sover fire til åtte personer. Designermøbler gir overdådighet til hver bolig mens et komplett sett med fasiliteter sikrer din overbærenhet, inkludert plysj ett eller to soverom, et komplett kjøkken, separat stue med sofa og satellitt-TV med videospiller, Wi-Fi, grillutstyr og privat bad med hårføner. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere spesielt pris terrassene som presenterer sublime havutsikt.

Like hyggelig er bassengområdet med en bar og solterrasse hvor du kan se små juveler med lys dart over vannet mens du soler. Det finnes også en restaurant på stedet, samt en dedikert 24-timers resepsjonstjeneste. Andre aktiviteter å trives i Regency Heights på Neptuno inkluderer sports- og vannsportaktiviteter, fotturer, besøk til den tradisjonelle fiskerlandsbyen, glassbåten båtturer og hvalsafari.

Regency Heights på Neptuno Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Klesvask, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (1.0 miles), Båtliv (1.0 miles), Fiske (1.0 miles), Golf (2.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Live Entertainment (Nærliggende), Medisinsk anlegg (1.0 miles), Dykking (1.0 miles) Shoppingområde (1.0 miles), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vannski (1.0 miles),
Flyplass
Reina Sofia - (12 miles - 19 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, tirsdag

Kjøper Regency Heights ved Neptuno timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Regency Heights på Neptuno før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Regency Heights på Neptuno, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Regency Heights i Neptuno

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Regency Heights på Neptuno eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Regency Heights på Neptuno.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Regency Heights på Neptuno kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.