Bilde av Real Club Resorts
Bilde av Real Club Resorts
Bilde av Real Club Resorts
Bilde av Real Club Resorts
Bilde av Real Club Resorts

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.realclubresorts.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Real Club Resorts? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Ekte klubb er den nye enkle måten å dra nytte av gode priser på Real Resorts. Reis til et av hotellene i kjeden, når som helst på året, i alle typer rom med fortrinnsrett. Det er ingen bedre tid enn nå å dra nytte av et medlemskap i Real Club.De tilbyr et dynamisk og tilgjengelig all Inclusive-konsept, den beste mat og drikke, det vakreste timeshare feriesteder og de fineste fasilitetene i de største destinasjonene i det meksikanske Karibien.

Real Club tilbyr deg de beste stedene i Cancun og Riviera Maya, de mest utrolige fasilitetene og vår berømte all inclusive-service. Gjestene deres nyter de beste mat- og drikkevarer og de mest luksuriøse overnattingsstedene. Med ditt medlemskap i Real Club har du tilgang til de samme smakfulle og romslige suitene, spektakulær barneklubb, rolig spa med havutsikt, gourmetrestauranter, elegante salonger, festlige barer og upåklagelig bassengområder som hotellets gjester; Imidlertid gir ditt Real Club-medlemskap deg tilgang til så mye mer! Ditt Real Club-medlemskap vil maksimere din ferieopplevelse. Ikke bare vil du nyte de samme utrolige fasilitetene og den fantastiske all-inclusive-tjenesten som hotellets gjester, men du vil også motta eksklusive VIP-fordeler. Du vil ha større fleksibilitet til å reise over hele verden med deres internasjonale nettverk av førsteklasses hoteller, samtidig som du får fortrinnsrett og fantastiske rabatter.

Når det gjelder stil, bekvemmelighet og luksus ser ikke lenger ut, vil vi gjøre drømmeferien din til virkelighet. Deres vennlige og imøtekommende personale vil gå ut av deres måte, ikke bare for å skjemme bort deg med vår overlegne service, men også for å gjøre ditt opphold hos oss minneverdig. Tilbring dagene dine med å slappe av ved bassengområdene, spis på noen av våre særegne restauranter, delta i vannsport ved bassenget eller ved havet, slapp av i din smakfulle suite, og se på den utrolige naturlige skjønnheten i havet fra en av de mange terrassene, eller utforsk Yucatan-halvøya ved hjelp av deres erfarne concierge-personale.

Kjøp av Real Club Resorts timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Real Club Resorts før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Real Club Resorts, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Real Club Resorts

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Real Club Resorts eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Real Club Resorts.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Real Club Resorts kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.