Bilde av Ramada Fractional Ownership Marina del Rey
Bilde av Ramada Fractional Ownership Marina del Rey
Bilde av Ramada Fractional Ownership Marina del Rey
Bilde av Ramada Fractional Ownership Marina del Rey
Bilde av Ramada Fractional Ownership Marina del Rey

Adresse: Marina del Rey, Ctra. de Cádiz km 206, 29649 Mijas Costa, Málaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.clublacosta.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Ramada Fractional Ownership Marina del Rey? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Marina del Ray kan bli funnet mellom Benalmadena Costa og Marbella på Costa Del Sol i Spania. Anlegget har en forhøyet beliggenhet med uforstyrret utsikt over Middelhavet og fjerne fjellkjeder. Reise og fritid Gruppe Tror at på grunn av kystbyene Fuengirola, Marbella og Malaga bare er en kort kjøretur unna folk interessert i Fraksjonert eierskap På Marina del Ray skal du kunne finne gode shoppingmuligheter, et spennende natteliv og mange sports- og fritidsaktiviteter, inkludert mange golfbaner å velge mellom.

Alle som er interessert i Fraksjonert eierskap På Ramada Residence Marina del Rey finner du leilighetene i et villakompleks med tradisjonell andalusisk design med utsikt over havet og Sohail-slottet i Fuengirola. Leilighetene på dette feriestedet har klimaanlegg; kommer i en rekke studioer, ett-, to- og treromsenheter med komfortable møbler og en rekke fasiliteter, inkludert fullt utstyrt kjøkkenkrok.

Fasilitetene på Ramada Residence Marina del Rey inkluderer private hager og to kompakte bassenger som gir det perfekte stedet for en rolig ferie fylt med soling og avslapning. Aktiviteter på dette feriestedet inkluderer tennis, ridning og bowls. Det er også over førti golfbaner i nærheten, mange sandstrender og vannsport, så gjestene bør alltid finne noe å gjøre.

Ramada Fractional Ownership Marina del Rey-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (noen enheter), kjøkken (alle enheter, fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter)
Resort Fasiliteter
Massasje, Nattklubb, Svømmebasseng, Biljard- eller biljardbord, Terrasse - Svømmebasseng - Totalt antall bassenger: 2
Nærliggende fasiliteter
Bilstereo (Nærliggende), Strand (Nærliggende), Kasino (9.0 miles), Barnepass (i nærheten), Barnas basseng (i nærheten), Opplæringsutstyr (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Spillerom (Nærliggende), Golf (2.0 Km), dagligvarebutikk (i nærheten), liveunderholdning (i nærheten), medisinske fasiliteter (i nærheten), lekeområde (nærliggende), restaurant i nærheten, snackbar (i nærheten), tennis i nærheten, vannski Vindsurfing (2.0 miles)
Flyplass
Malaga, 17 miles
Sjekk inn / ut
Lørdag Søndag

Kjøpe Ramada Fractional Ownership Marina del Rey timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Ramada Fractional Ownership Marina del Rey før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Ramada Fractional Ownership Marina del Rey, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Ramada Fractional Ownership Marina del Rey

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Ramada Fractional Ownership Marina del Rey eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Ramada Fractional Ownership Marina del Rey.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Ramada Fractional Ownership kan Marina del Rey være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.