Bilde av Quality Vacation Club (Sør-Afrika)
Bilde av Quality Vacation Club (Sør-Afrika)
Bilde av Quality Vacation Club (Sør-Afrika)
Bilde av Quality Vacation Club (Sør-Afrika)
Bilde av Quality Vacation Club (Sør-Afrika)

Adresse: Mooikloof Office Park East, c / o Atterbury og Jollify Main Road, Mooikloof, Pretoria, Gauteng, Sør-Afrika
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.qvc.co.za

Interessert i eiendommer for salg og leie på Quality Vacation Club (Sør-Afrika)? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Quality Vacation Club er elite for ferieeiendom. Som medlem av QVC vil du ha uforglemmelige ferier for resten av livet ditt. QVC gir deg muligheten til å utforske, oppdage og oppleve nøye utvalgte afrikanske destinasjoner. Det er en rekke internasjonale utflukter å oppleve gjennom deres timeshare bytte partnere. QVC-medlemskap lar deg bestemme om du vil ha en eventyrlig breakaway, et avslappende tilfluktssted eller sjøutsikt.

Enten du har planlagt en stund eller en spontan beslutning - dette er ditt QVC, dine destinasjoner, dine regler, din ferie. QVC har historie og kunnskap. Lev for å lage minner. Elske opplevelsen. Legg igjen for å returnere.

Utvalgte feriesteder

Buying Quality Vacation Club (Sør-Afrika) timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Quality Vacation Club (Sør-Afrika) før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Quality Vacation Club (Sør-Afrika), hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Quality Vacation Club (Sør-Afrika)

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Quality Vacation Club (Sør-Afrika) eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Quality Vacation Club (Sør-Afrika).

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Quality Vacation Club (Sør-Afrika) kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.