Bilde av QLodges Resort Ownership - Slaley Hall
Bilde av QLodges Resort Ownership - Slaley Hall
Bilde av QLodges Resort Ownership - Slaley Hall
Bilde av QLodges Resort Ownership - Slaley Hall
Bilde av QLodges Resort Ownership - Slaley Hall

Adresse: Slaley Hall, Slaley, Hexham, Northumberland, NE47 0BY, England
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.qhotels.co.uk/luxury-lodges/

Interessert i eiendommer til salgs og leie på QLodges Resort Ownership - Slaley Hall? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Slaley Hall Estate kan bli funnet på 1000 hektar av Northumbrian moorland skog i en bortgjemt skogsrengjøring funnet omtrent en halv time unna Newcastle City, England. Dette luksuriøse golfanlegget besitter en edwardian herregård og en rekke uklanderlig innredede hytter til deres timeshare Eiere med flott skogutsikt over jaktbanen mot skogen.

Reise og fritid Gruppe Tror hyttene er tilgjengelige som timeshare Overnatting på Slaley Hall tilbyr et romslig, varmt og moderne interiør. Hytterne består av to til fire soverom hytter med separat stue og spisestue og større hytter med plass til åtte personer. Fasiliteter tilgjengelige på hyttene inkluderer aircondition rom, fullt utstyrt kjøkken, lydanlegg, telefon, tv og dvd spiller og vaskemaskin tørketrommel.

Fasiliteter på dette luksuriøse feriestedet inkluderer to golfbaner, innendørsbasseng, badstue, skjønnhetssalong, dampbad og boblebad. Videre er det et utvalg av Eventyr aktiviteter tilgjengelig på Slaley Hall fra £ 20.00 inkludert terrengkjøring, firehjuling, bueskyting, leirdueskyting og terrengsykling. Anlegget har også tre restauranter som serverer ferske, lokale råvarer med et omfattende utvalg av øl og vin.

Å kjøpe QLodges Resort Ownership - Slaley Hall timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei QLodges Resort Ownership - Slaley Hall før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med QLodges Resort Ownership - Slaley Hall, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på QLodges Resort Ownership - Slaley Hall

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge QLodges Resort Eierskap - Slaley Hall eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med QLodges Resort Ownership - Slaley Hall.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke QLodges Resort Ownership - Slaley Hall kan være trygt i visshet om at de er i trygge hender med penger innskudd på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.