Bilde av Playa Grande Resort
Bilde av Playa Grande Resort
Bilde av Playa Grande Resort
Bilde av Playa Grande Resort
Bilde av Playa Grande Resort

Adresse: Avenida Playa Grande Numero 1, Centro, Cabo San Lucas, Baja California Sur 23410, Mexico
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.playagranderesort.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Playa Grande Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hvis du vil ha roen av å være ute av byen, men samtidig ønsker å være nær handlingen, så er Playa Grande Resort et valg for deg. En mild spasertur vil ha deg i sentrum av Cabo San Lucas i øyeblikk, en veldig trygt spasertur gjennom den naturskjønne skjønnheten i dette området i Mexico. Dette timeshare Feriestedet tilbyr vakre, glitrende rene bassenger, inkludert et engasjert voksen-bare basseng for når du vil unnslippe det opprørende morsomt med barn. Hagene er godt vedlikeholdt og saftig grønn, og tilbyr en hyggelig flukt fra middagssolen. Besøk Koi-bassenget for noen sanne ro.

Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere elsker mango margaritas på Playa Grande Resort, en forfriskende måte å ønske deg velkommen til Mexico. Leilighetene er romslige og fullt utstyrte, noe som betyr at hvis du ikke har lyst på en annen taco, er du fri til å piske opp alle dine favoritter på kjøkkenet. Vi støtter fullt ut å smake på alt som landet har å tilby, men som de friske smaker og saftige godbiter av dette området ikke finnes andre steder på jorden. Vi vet at du snart vil prøve det vanskeligste å gjenskape det beste av Mexico hjemme og drømme om en retur til Playa Grande Resort.

Playa Grande Resort Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (alle enheter, delvis), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Barnepass, Øvelsesutstyr, Dagligvarebutikk, Klesvask, Heis, Restaurant, Spa, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Fiske (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Medisinsk anlegg (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vindsurfing
Flyplass
San Jose del Cabo International - (29 miles - 46 km)
Sjekk inn / ut
Lørdag Søndag

Kjøper Playa Grande Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Playa Grande Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Playa Grande Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Playa Grande Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Playa Grande Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Playa Grande Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Playa Grande Resort kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.