Bilde av Holiday Inn Club Vacations Piney Shores Resort
Bilde av Holiday Inn Club Vacations Piney Shores Resort
Bilde av Holiday Inn Club Vacations Piney Shores Resort
Bilde av Holiday Inn Club Vacations Piney Shores Resort
Bilde av Holiday Inn Club Vacations Piney Shores Resort

Adresse: 8350 Piney Shores Drive, Conroe, Texas, TX 77304, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: corporate.orangelake.com

Interessert i eiendommer som er til salgs og leie på Holiday Inn Club Vacations at Piney Shores Resort? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Piney Shores Resort ligger en time nord for Houston, og har utsikt over bredden av den fantastiske Lake Conroe, Texas, en tjueen tusen mål stor menneskeskapt innsjø. timeshare på dette feriestedet anbefales det, med eiere som beskriver områdets fantastiske naturlige skjønnhet og nærhet til spennende bydestinasjoner. Hvis du ønsker å tilbringe årlige utflukter med å kommunisere med naturen og tilbringe mye tid ute, er dette feriestedet for deg. Marinaer og båtutleie venter på deg, plassert slik at du kan benytte deg av den vakre innsjøen, men du vil - og disse båtene er synlige fra verandaen din; for en avslappende måte å nyte et kveldsmåltid på!

Byen Conroe ligger i nærheten, full av sjarmerende landsjarm og lokale uavhengige spisesteder som tilbyr forskjellige typer mat. Du kan også reise til Houston, hvor du finner mange spennende attraksjoner og aktiviteter som Space Center, Galleria og Museum of Fine Arts. Tilbake på feriestedet varierer overnatting fra studio til to-romsenheter, og huser et komplett kjøkken og tilgang til verktøy, noe som betyr at det virkelig kan være et hjem hjemmefra. Til timeshare som illustrerer alt det er å tilbringe tid i naturen, Reise og fritid Gruppe anbefaler å vurdere Piney Shores Resort.

Holiday Inn Club Vacations Piney Shores Resort-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), teppe (noen enheter), oppvaskmaskin (noen enheter), peis - enhet (noen enheter), kjøkken (alle enheter, full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter), vaskemaskin / tørketrommel (Noen enheter),
Resort Fasiliteter
Båtliv, Fiske, Spillerom, Ridning (utstyr tilgjengelig), Innsjø, Lekeplass, snackbar, svømmebasseng (innendørs / utendørs), tennis (utstyr tilgjengelig), boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (8.0 miles), Golf (5.0 miles), Matbutikk (5.0 miles), Frisørsalong (4.0 miles), Klesvask (6.0 miles), Live Entertainment (20.0 miles), Medisinske fasiliteter (8.0 miles), Restaurant (4.0 miles) ), Shoppingområde (4.0 miles), vannski (i nærheten),
Flyplass
Houston Intercontinental - (45 miles - 72 km)
Sjekk inn / ut
Fredag ​​Lørdag

Kjøper Holiday Inn Club Vacations Piney Shores Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Holiday Inn Club Vacations Piney Shores Resort før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med det nye feriehuset ditt. Så før du gjør en langsiktig investering med Holiday Inn Club Vacations Piney Shores Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Holiday Inn Club Vacations Piney Shores Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Holiday Inn Club Vacations Piney Shores Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Holiday Inn Club Vacations Piney Shores Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Holiday Inn Club Vacations Piney Shores Resort kan være trygt i visshet om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.