Bilde av Pine Cliffs Golf & Country Club
Bilde av Pine Cliffs Golf & Country Club
Bilde av Pine Cliffs Golf & Country Club
Bilde av Pine Cliffs Golf & Country Club
Bilde av Pine Cliffs Golf & Country Club

Adresse: Pinhal do Concelho, Falesia, Apartado 887, 8200-912, Albufeira, Portugal
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.pinecliffs.com

Klikk her for å se flere eiendommer for salg og leie på Pine Cliffs Resort


Ved ankomst til den prisbelønte Pine Cliffs Golf & Country Club er det lett å se hvorfor dette feriestedet er et av de ledende luksus- og familieferiestedene i Europa. Reise og fritid Gruppe Er stolte av å presentere timeshare Alternativer tilgjengelig her, med sin fantastiske innstilling som har utsikt over klippene i Praia de Falesia og prestisjetunge strandpromenaden på Algarve, Portugal. Perfekt i solskinnet og en ekte skjult juvel i Albufeira, er dette store feriestedet designet på tradisjonell portugisisk mote med vakkert flisearbeid og vanlige farger.

Under oppholdet blir du behandlet med femstjerners innkvartering og fasiliteter - inkludert et bredt utvalg av sportsfasiliteter som den fantastiske golfbanen 9-hull, tennisbaner, valg av fire bassenger og vannsport - sammen med ulike kulinariske spillesteder som Gjenspeiler en rekke internasjonale og lokale retter. Hvis det er en bortskjemt ferie du er ute etter, dra nytte av skjønnhetssalongen, heath club, butikker og butikker. Det er enda en barneby for yngre gjester, som beviser det timeshare på Pine Cliffs Golf & Country Club har virkelig noe for enhver smak.

Sesonginformasjon Uke Antall (r)
Sølv 1-10, 44-51
Gull 11-26, 36-43, 52
Platina 27-35
Gamle gamle sølv 1-6, 12-15, 18-19, 24-26, 36-39, 45-49

Pine Cliffs Golf & Country Club fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Minikjøkken), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Strand, barnepass, barn s basseng, treningsutstyr, fiske, spillrom, golf, helseklubb, live underholdning, medisinsk utstyr, lekeplass område, restaurant, badstue, snackbar, svømmebasseng (innendørs / utendørs), tennis, vannski , Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Kasino (10.0 miles), Matbutikk (Nærliggende), Ridning (3.0 miles), Dykking (10.0 miles), Squash (Nærliggende)
Flyplass
Faro - (30 miles - 48 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag, onsdag

Kjøper Pine Cliffs Golf & Country Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Pine Cliffs Golf & Country Club før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Pine Cliffs Golf & Country Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Pine Cliffs Golf & Country Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Pine Cliffs Golf & Country Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Pine Cliffs Golf & Country Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Pine Cliffs Golf & Country Club kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.