Bilde av Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations
Bilde av Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations
Bilde av Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations
Bilde av Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations
Bilde av Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations

Adresse: Residence Andromede, Macot la Plagne, Bellentre, 73210 Aime, Frankrike
Ring for mer informasjon: 01787 881111

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Reise og fritid Gruppe tilbyr Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations i Frankrike. Feriestedet ligger sentralt i Belle Plagne, midt i Paradiski skiområde. Det er en gågate, innbydende, familievennlig idrettsanlegg som ligger i en naturskjønne Savoyard natur.

Bestemt av store trehytter med skifertak, de passer perfekt inn i landskapet. Denne ski-in, skiferie sørvendt bolig er alle fullt utstyrte leiligheter med balkong eller terrasse.

Ideelt plassert nær ESF i hjertet av feriestedet, som gir deg enkel tilgang til mange underholdninger og butikker. Det er to nærliggende restauranter som tilbyr tilbud.

Plassert noen 2,050m opp i Savoie-regionen, ligger La Plagne i hjertet av Tarentaise-dalen, et unikt sted. Det er en livlig, familievennlig sport timeshare resort. Et utgangspunkt for Paradiski skiområde, isbreer og mange naturturer.

Aktiviteter i skianleggene La Plagne og Paradiski inkluderer over 400 km nedfarter. Det er tre toppmøter over 3,000m. Heli-ski, olympisk bobsleigh spor, snø quads, mono-bob og mer. Treningssenter. Barneklubber eller ESF ski leksjoner.

Kjøp Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppen kanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Pierre & Vacances Belle Plagne Les Constellations.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations kan det være sikkert at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.