Bilde av Pestana Village
Bilde av Pestana Village
Bilde av Pestana Village
Bilde av Pestana Village
Bilde av Pestana Village

Adresse: Pestana Village, Estrada Monumental 194, São Martinho, 9000-098 Funchal, Madeira, Portugal
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.pestanavacationclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Pestana Village


Pestana Village kan bli funnet i en flott beliggenhet med lett tilgang til byen Funchal, Portugal. Gjestene finner et utvalg av fantastiske restauranter i nærheten, samt en rekke aktiviteter for å nyte whist på ferie, for eksempel å besøke Presidential Palace Garden og CR7 Museum dedikert til Cristiano Ronaldo.

De ser etter timeshare Her finner du feriestedet plassert på fem hektar anlagte hager. Feriestedet er innredet i en tradisjonell Madeira stil i et forsøk på å bevare områdets historiske arv. Hagen på stedet gir deg god avslapning, og feriestedet tilbyr et flott utvalg av fasiliteter på en firestjerners standard, inkludert et innendørs og utendørs svømmebasseng, restaurant på stedet, bassengbar og innendørs salong. Gjestene kan også nyte fasilitetene i det tilstøtende feriestedet Pestana Miramar.

Overnatting kommer i et utvalg av studio, en- og to-roms leiligheter med plass til seks personer. Alle enhetene har balkong med utsikt mot hagen eller bassenget. Mange toalettsaker er gitt, og at enhetene vedlikeholdes regelmessig av housekeeping. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere tror Pestana Village gjør for en flott ferie investering.

Pestana Village Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter)
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnebasseng, Spillerom, Helseklubb, Klesvask, Liveunderholdning, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Boblebad / Boblebad
Nærliggende fasiliteter
Kasino (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (5.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Medisinsk teknisk utstyr (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis
Flyplass
Funchal / Santa Catarina - (12 miles - 19 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) torsdag, mandag

Kjøper Pestana Village timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Pestana Village før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Pestana Village, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Pestana Village

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Pestana Village eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Pestana Village.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Pestana Village kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.