Bilde av Pestana Promenade Hotel Ocean Resort
Bilde av Pestana Promenade Hotel Ocean Resort
Bilde av Pestana Promenade Hotel Ocean Resort
Bilde av Pestana Promenade Hotel Ocean Resort
Bilde av Pestana Promenade Hotel Ocean Resort

Adresse: Pestana Promenade Hotel Ocean Resort, Rua Simplício dos Passos, 31 Funchal, 9004-576 Funchal, Madeira, Portugal
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.pestanavacationclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Pestana Promenade Hotel Ocean Resort


Pestana Promenade Hotel Ocean Resort ligger på øya Madeira, og har et av de største bassengkompleksene på øya, og med 1,100 kvadratmeter innendørs og utendørs svømmebasseng er det lett å se hvorfor. Svømmeplasser på feriestedet inkluderer et evighetsbasseng, et basseng og en tropisk lagune. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere vet at du finner et godt utvalg av ting å gjøre i nærheten som å besøke en av de lokale restaurantene, ta lokale turer eller få mest mulig ut av stranden.

Beliggende i Funchal, Portugal, er dette RCI Gold Crown-feriestedet en strandfront med en brasiliansk design og store boarealer. Funnet foran promenaden som strekker seg fra Lido Praia Formoso-stranden, vil gjestene finne de fleste rommene med havutsikt. Fasiliteter på feriestedet inkluderer de ulike bassengområdene, treningssenteret og treningsstudioet, boblebadet, hotellets spa og bar.

timeshare Videresalg på Pestana Promenade Hotel Ocean Resort kommer i en rekke studio-, en- og to-roms enheter. Studio-enheter kan privat sove to personer mens en- og to-roms enheter kan privat sove mellom fire og seks personer. Leilighetene er godt utstyrt og innredet til en høy standard.

Kjøpe Pestana Promenade Hotel Ocean Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Pestana Promenade Hotel Ocean Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Pestana Promenade Hotel Ocean Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Pestana Promenade Hotel Ocean Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Pestana Promenade Hotel Ocean Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Pestana Promenade Hotel Ocean Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Pestana Promenade Hotel Ocean Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.