Bilde av Pestana Porches Praia
Bilde av Pestana Porches Praia
Bilde av Pestana Porches Praia
Bilde av Pestana Porches Praia
Bilde av Pestana Porches Praia

Adresse: Praia Senhora da Rocha, 8400-450 Porches, Portugal
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.pestanavacationclub.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Pestana Porches Praia? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


I en fabelaktig klippestopp-setting omgitt av frodige hager og fantastisk utsikt er hvor du finner timeshare på Pestana Porches Praia. Dette feriestedet ligger i Algarve, Portugal, og tilbyr gjestene det endelige målet for å lage minner til livet. Din store og velutstyrte leilighet venter på å omgytte deg i en følelse av ferie luksus, og du vil finne en god balkong for utendørs servering.

Feriestedets saltvannsbasseng er alltid en hit, og et mindre barnebasseng ligger i nærheten, slik at du virkelig kan slappe av og vite at barna har like mye moro som deg. Gjestene kan også benytte seg av fasilitetene på Vikinghotellet ved siden av, blant annet restauranter, barer, utendørsbassenger og det populære velværesenteret med boblebad, badstue, dampbad, treningsstudio og massører.

Feriestedet har utsikt over Atlanterhavet, og tilbyr direkte tilgang til en skjermet strand. Du vil også finne en gratis pendelbuss til Armacao de Pera hvis du vil våge deg ut av eiendommen. Byen Porches er hjemsted for mange historiske bygninger og sjarmerende kafeer, og Albufeira er en kort kjøretur. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere anbefaler sterkt vurderer din neste ferie investering på Pestana Porches Praia.

Pestana Porches Praia Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (alle enheter, fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Barn s Basseng, Treningsutstyr, Spillerom, Liveunderholdning, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (9.0 miles), Golf (6.0 miles), Matbutikk (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Medisinsk anlegg (2.0 miles), Kjøpesenter (1.0 miles),
Flyplass
- (33 miles - 53 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Pestana Porches Praia timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Pestana Porches Praia før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Pestana Porches Praia, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Pestana Porches Praia

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Pestana Porches Praia eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Pestana Porches Praia.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Pestana Porches Praia kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.