Bilde av Pestana Carlton Tower Suites
Bilde av Pestana Carlton Tower Suites
Bilde av Pestana Carlton Tower Suites
Bilde av Pestana Carlton Tower Suites
Bilde av Pestana Carlton Tower Suites

Adresse: Pestana Carlton Madeira Hotel, Largo Antonio Nobre, no1 9004-531, Funchal, Madeira, Portugal
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.pestana.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Pestana Carlton Tower Suites


Pestana Carlton Tower Suites ligger i Funchal, i en rolig beliggenhet på Madeira sørkyst, nær byen og marinaen. Det er nesten tre hundre leiligheter i dette avslappende feriestedet, hvorav noen er suiter, alle utstyrt med fasiliteter, inkludert en flatskjerm-TV, air condition, kjøkken og kjøleskap. Det er en balkong som gir utsikt over fjellet, hagen, svømmebassenget eller havet og en utmerket daglig stuepike, og holder rommene godt presentert.

Dette timeshare Resort tilbyr barer og førsteklasses restauranter med flott utsikt og god mat og service for å matche. Det er tre svømmebassenger, både innendørs og utendørs, boblebad og tyrkisk bad. Det er også en vakkert vedlikeholdt hage. Personalet på Pestana Carlton Tower Suites er vennlig, høflig og hjelpsom, og tilbyr et høyt nivå av personlig service, noe som gjør oppholdet enda mer behagelig.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere er glade for å kunne tilby timeshare av denne standarden fra Pestana Group i håp om at det vil gi deg og din familie mange år med utmerket innkvartering. Med fantastiske strender, fjellturer rundt det vulkanske området Madeira, kan du ikke være bedre plassert for å nyte ferien.

Pestana Carlton Tower Suites Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Gulvteppe (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Treningsutstyr, Fiske, Frisør, Helseklubb, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Sauna, Svømmebasseng, Tennis, Boblebad /
Nærliggende fasiliteter
Kasino (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Medisinsk teknisk utstyr (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Vannski (Nærliggende), Vindsurfing
Flyplass
Funchal / Santa Catarina - (12 miles - 19 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) mandag

Kjøper Pestana Carlton Tower Suites timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Pestana Carlton Tower Suites før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Pestana Carlton Tower Suites, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Pestana Carlton Tower Suites

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Pestana Carlton Tower Suites eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Pestana Carlton Tower Suites.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Pestana Carlton Tower Suites kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.