Bilde av Peniscola Plaza
Bilde av Peniscola Plaza
Bilde av Peniscola Plaza
Bilde av Peniscola Plaza
Bilde av Peniscola Plaza

Adresse: Peñíscola Plaza, Ctra. Vieja de Peñíscola-Benicarló 464, 12598 Peñíscola, Castellón, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.zthotels.com/en/hotel/peniscola-plaza-suites/

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Peniscola Plaza


Funnet i den karismatiske byen Peniscola i Costa del Azahar, finner gjestene Peniscola Plaza med utsikt over stranden. Dette familievennlige feriestedet er hjemsted for et av de største moderne spa-senterene i Spania.

Reise og fritid Gruppe Tro at gjester på Peniscola Plaza finner finner, vil finne mye å gjøre i byen, for eksempel å besøke lokale landemerker, inkludert det ikoniske Peniscola slottet eller kunstgalleriet Sala de Arte Tiziano. Turister som besøker Peniscola vil finne at byen har et aktivt uteliv med en rekke barer og klubber å velge mellom. Turister vil også finne mange restauranter og barer å besøke i løpet av dagen for ikke å nevne vakre strender.

Peniscola Plaza anser seg for å være et familievennlig feriested åpent hele året, og tilbyr kunder en rekke tjenester gjennom året, spesielt om sommeren. Alle som ønsker å kjøpe timeshare Og er en fan av store feriesteder vil gjerne høre Plaza Hotel på Peniscola Plaza har totalt 431 rom tilgjengelig, inkludert 28 privilegier suiter, 7 Zetty suiter og 15 luksuriøse tema suiter med utsikt ut mot havet.

timeshare Eiere på dette familievennlige feriestedet finner fasiliteter som er tilgjengelige på Peniscola Plaza, inkluderer Minos Spa Centre, som tilbyr romslige, moderne fasiliteter som dekker et område av 1,200. Minos Spa Centre serverer både gjester og kunder som ikke bor på feriestedet. Andre fasiliteter inkluderer tre bufférestauranter, fire tema restauranter, en pub, fire kafeer, kjøpesenter og lekeplass.

Peniscola Plaza fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (noen enheter), Telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Klesvask, Heis, Live Entertainment, Medisinsk anlegg, Lekeplass, Restaurant, Badstue, Kjøpesenter, Snackbar, Barnepass, Barneklubb, Barneklubb, Basseng, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Fiske, Spillerom, Frisør, Spa, boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (I nærheten), Casino (75.0 miles), Golf (11.0 miles), Dykking (I nærheten), Tennis (I nærheten), Vannski (I nærheten), Vindsurfing
Flyplass
Valencia - (87 miles - 140 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøper Peniscola Plaza timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Peniscola Plaza før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Peniscola Plaza, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Peniscola Plaza

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Peniscola Plaza eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Peniscola Plaza.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Peniscola Plaza kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.