Bilde av Diamond Resorts Parkway International Resort
Bilde av Diamond Resorts Parkway International Resort
Bilde av Diamond Resorts Parkway International Resort
Bilde av Diamond Resorts Parkway International Resort
Bilde av Diamond Resorts Parkway International Resort

Adresse: 6200 Safari Trail, Kissimmee, FL 34747, Florida, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.clubnavigo.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Parkway International Resort


A timeshare Ferie på Diamond Resorts Parkway International Resort er et seriøst kurs i moro. Med nesten hundre attraksjoner, over hundre og femti golfbaner, mer enn fem tusen restauranter og to og femti millioner kvadratmeter utmerket shopping, kan du satse på at hvert ønske om ditt hjerte blir oppfylt her i Kissimmee, Florida. Selvfølgelig er temaparker hovedtrekket, men Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere vet at du ikke vil bli kort forandret av andre toppmoderne etablissementer som tilbyr vakre middagsteatre, overdådige buffeer og utrolige utendørsaktiviteter.

I dette tropiske, livlige landskapet, er det ingen måte du ikke vil ha en full og tilfredsstillende dag. Heldigvis holder den fantastiske innkvarteringen på Diamond Resorts Parkway International Resort din ånd. Hvis du jobber hardt med moro, jobber de to soverommene for deg med å slappe av også.

Etter å ha besøkt steder av interesse, lad opp i boblebadet i badet på rommet ditt. La de myke premiedekslene på din konge eller to enkeltsenger sette deg i dvale. Kok nærende måltider i hele kjøkkenet. Slapp av i den private skjermede lanai eller stuen med en dronning sovesofa, flatskjerm-TV og DVD-spiller. Soak i bassenget med badestamp og bare luxuriate i stressfri lykke.

Kjøpe Diamond Resorts Parkway International Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Diamond Resorts Parkway International Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Diamond Resorts Parkway International Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Diamond Resorts Parkway International Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Diamond Resorts Parkway International Resort. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Diamond Resorts Parkway International Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Diamond Resorts Parkway International Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.