Bilde av Paradise Kings Club Paphos
Bilde av Paradise Kings Club Paphos
Bilde av Paradise Kings Club Paphos
Bilde av Paradise Kings Club Paphos
Bilde av Paradise Kings Club Paphos

Adresse: Paradise Kings Club Paphos, 67 Evangelos Florakis, 8132, Chlorakas, Paphos, Kypros
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.paradise-resorts.com.cy

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Paradise Kings Club Paphos


Fant i en rolig setting i nærheten av Paphos, Kypros. Paradise Kings Club tilbyr panoramautsikt over Middelhavet, fine strender og vakre landskap. Denne historiske byen dedikert til gudinnen Aphrodite tilbyr et vell av attraksjoner, inkludert solfylte strender, vannsport, sykling og turstier, ridning og tre golfbaner. Budende arkeologiske entusiaster vil også finne mye å gjøre som å besøke den pittoreske havnen med et middelalderslott eller besøke en av byene tolv museer. Andre steder av interesse er de nærliggende Tombs of Kings og Unesco World Heritage Site.

Som en RCI Gold Crown resort kjøp timeshare videresalg på Paradise Kings Club Paphos kan gjøres med tillit. Fasilitetene er av høy standard, inkluderer et fantastisk skulpturert utendørsbasseng med bar, innendørs oppvarmet basseng og et boblebad dekorert med mosaikkfliser. Feriestedet har også fredagsgrill, bowlingbane, treningssenter og spa.

Alle som ønsker å kjøpe timeshare på Paradise Kings Club vil gjerne vite at leilighetene her er romslige, moderne, innredet til høy standard og har egen balkong. Leilighetene har åpen stue, flislagt bad med badekar og dusj, avslappende spiseplass, fullt utstyrt kjøkken med kjøl/frys elektrisk komfyr med komfyr, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Andre fasiliteter inkluderer aircondition overalt, satellitt-TV, dvd-spiller, hi-fi og telefon med direktenummer.

Som en RCI Gold Crown Resort tilbyr høy kvalitet leiligheter i et utvalg av ett, to og tre soverom enheter Reise og fritid Gruppe Tro Paradise Kings Club bør ha noe tilgjengelig for å møte de fleste menneskers behov.

Paradise Kings Club Paphos Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Noen enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Noen Enheter), Telefon (Enhetene),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Treningsutstyr, Helseklubb, Klesvask, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Strand (2.0 miles), Båtliv (Nærliggende), Casino (37.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (6.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (1.0 miles), Live Underholdning Nærliggende), Dykking (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vannski (2.0 miles), Vindsurfing (2.0 miles),
Flyplass
Pafos - (6 miles - 9 km)
Sjekk inn / ut
Søndag, onsdag

Kjøper Paradise Kings Club Paphos timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Paradise Kings Club Pafos før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Paradise Kings Club Paphos, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Paradise Kings Club Paphos

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Paradise Kings Club Paphos eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Paradise Kings Club Paphos.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Paradise Kings Club Paphos kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.