Bilde av Palm Canyon Resort and Spa og Monarch Grand Vacations på Palm Canyon Resort and Spa
Bilde av Palm Canyon Resort and Spa og Monarch Grand Vacations på Palm Canyon Resort and Spa
Bilde av Palm Canyon Resort and Spa og Monarch Grand Vacations på Palm Canyon Resort and Spa
Bilde av Palm Canyon Resort and Spa og Monarch Grand Vacations på Palm Canyon Resort and Spa
Bilde av Palm Canyon Resort and Spa og Monarch Grand Vacations på Palm Canyon Resort and Spa

Adresse: 2800 South Palm Canyon Drive, Palm Springs, 922649337,
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.palmcanyonresort.org

Interessert i eiendommer for salg og leie på Palm Canyon Resort and Spa og Monarch Grand Vacations på Palm Canyon Resort and Spa? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Eklektisk, strålende og sjarmerende: dette er ordene som beskriver Palm Springs, California. Denne byen er helt som den kule tanten alle har. Det er vakkert, men likevel trøstende, interessant uten komplikasjoner. Og i hjertet av denne destinasjonen er Diamond Resorts Palm Canyon Resort and Spa, som fanger den fantastiske lokale stemningen og forvandler den til avslappende og luksuriøs villainnkvartering som er begynnelsen på en fantastisk timeshare ferie.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere kan ikke få nok av de romslige møblerte boligene som gleder seg over store soverom og moderne fasiliteter. Hver har klimaanlegg, delvis kjøkken, te- og kaffefasiliteter, spisestue, stue, sovesofa, kabel-TV, privat bad med hårføner og uteplass.

Du vil også glede deg over det enorme svømmebassenget på 1.5 mål med soldekk, vannsklier og fossefall på stedet. Det er også frodige grotter og boblebad, i tillegg til minibank, vaskeri, massasje og spa og parkering. Enda viktigere, sørg for å utforske attraksjonene rundt Diamond Resorts Palm Canyon Resort and Spa. Gå langs de palmekantede gatene og oppdag det beste av natteliv, shopping, restauranter, kunst og kultur og underholdning. Parker, naturreservater og utendørsaktiviteter som golf, sykkelstier, fotturer og ridning er også i nærheten.

Kjøpe Palm Canyon Resort and Spa og Monarch Grand Vacations på Palm Canyon Resort and Spa timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Palm Canyon Resort and Spa og Monarch Grand Vacations på Palm Canyon Resort and Spa før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Palm Canyon Resort and Spa og Monarch Grand Vacations på Palm Canyon Resort and Spa, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Palm Canyon Resort and Spa og Monarch Grand Vacations på Palm Canyon Resort and Spa

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Palm Canyon Resort and Spa og Monarch Grand Vacations på Palm Canyon Resort and Spa eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Palm Canyon Resort and Spa og Monarch Grand Vacations på Palm Canyon Resort and Spa.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Palm Canyon Resort and Spa og Monarch Grand Vacations på Palm Canyon Resort and Spa kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.