Bilde av Oyster Bay Beach Resort
Bilde av Oyster Bay Beach Resort
Bilde av Oyster Bay Beach Resort
Bilde av Oyster Bay Beach Resort
Bilde av Oyster Bay Beach Resort

Adresse: 1 Keratidiou Street, Coral Bay, Pafos, Kypros
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.oysterbaybeachresort.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Oyster Bay Beach Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Oyster Bay Beach Resort er "Pearl of the Caribbean". De timeshare feriestedet ligger praktfullt på et fantastisk korallrev med utsikt over Oyster Bay Marina og Atlanterhavet.

Eiere vil bli bortskjemt perfekt med en overflod av fasiliteter, fantastisk havutsikt og den vakre hvite sandstranden. Ferieanlegget ligger like sør for det fransk / nederlandske skillet i St. Maarten, og er et av de mest tilbaketrukne. Her vil du finne ro, eventyr og alle drømmene dine går i oppfyllelse på dette eksotiske, tropiske øyanlegget.

Ligger blant vikene på den milelange Dawn Beach og suspendert over Atlanterhavet på en 8 hektar stor koralrevhalvøy, og hver av enhetene gir fantastisk utsikt over marinaen, havet eller hagen. Seil eller snorkle, nyt morsomme utflukter eller gratis underholdning hver natt. Alternativt er det bare å slappe av ved evighetsbassenget med sine forsvinnende kanter til havet. Den nærliggende byen Philipsburg, sammen med Grand Case og Orient Beach. Kjent for sitt store antall gourmetrestauranter. Flyplasstransport er tilgjengelig.

Kjøp av Oyster Bay Beach Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Oyster Bay Beach Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Oyster Bay Beach Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selger og videresalg på Oyster Bay Beach Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Oyster Bay Beach Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Oyster Bay Beach Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Oyster Bay Beach Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.