Bilde av Odyssey Premier
Bilde av Odyssey Premier
Bilde av Odyssey Premier
Bilde av Odyssey Premier
Bilde av Odyssey Premier

Adresse: Varierer,
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.odysseypremier.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Odyssey Premier? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Fra gyldne sandstrender til snødekte fjelltopper har Odyssey Premier det du leter etter. Dette poengbaserte eierskapet er langt mer fleksibelt når det gjelder hvor du kan gå og når, slik at du kan handle i din egen uke for at poeng skal sette mot å gå et helt nytt sted for deg. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere vet at for et poengbasert eierskap som gir den ultimate i frihet, er Odyssey Premier det beste valget.

Bytte din vanlige uke kunne ikke vært enklere. Bare velg fra listen over destinasjoner og timeshare Muligheter til å finne ferien som passer deg i år. Enten du har en spesiell lengsel å surfe i Australia, smake vin i Sør-Afrika, eller å gå gjennom den gamle utskårne byen Petra i Jordan, alt du trenger å gjøre er å bytte nok poeng. Og med Odyssey Premier's Hot Deals, kan du til og med finne at det er billigere enn du forventet.

Eies av en prisvinnende reise- og luksusgruppe, tilbyr dette selskapet det ultimate i frodige opplevelser. Besøk spaet, nyt en forfriskende drikke, og la deg være ventet på noen av verdens mest eksotiske steder. La de andre gå tilbake til samme sted år etter år: du fortjener et lite eventyr.

Kjøper Odyssey Premier timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Odyssey Premier før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Odyssey Premier, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Odyssey Premier

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Odyssey Premier-eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Odyssey Premier.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Odyssey Premier kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.