Bilde av Ocean Reef Yacht Club and Resort
Bilde av Ocean Reef Yacht Club and Resort
Bilde av Ocean Reef Yacht Club and Resort
Bilde av Ocean Reef Yacht Club and Resort
Bilde av Ocean Reef Yacht Club and Resort

Adresse: Postboks F-2695, Freeport, BAHAMAS
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.oryc.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Ocean Reef Yacht Club and Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Farge, bevegelse og latter maler de solfylte kysten av Ocean Reef Yacht Club i Freeport, Bahamas. Alt du kan trenge for en oppsiktsvekkende ferie er her. Det begynner med de nesten seksti utmerkede enhetene som er utarbeidet av dette feriestedet i marinaen. Hvert sjarmerende rekkehus og suite presenterer det sjarmerende i tropisk levende. Fasiliteter felles for alle timeshare enheter inkluderer air-condition, flatskjerm-TV med kabel programmering, sittegruppe, kjøkkenkrok, kaffemaskin, eget bad og boblebad med utsikt over marinaen.

I tillegg glimmer to utendørsbassenger med en svømmeturbar som en dyrebar juvel i hjertet av det firestjerners feriestedet. Like hyggelig er The Ocean Blue Restaurant og skjønnhets- og treningssenter. Det finnes også utendørs tennisbaner, putting ground og fem golfbaner, en lekeplass og dykkebutikk på stedet, samt gratis Wi-Fi. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere oppfordrer deg til å delta på de mange begivenhetene på Ocean Reef Yacht Club også, inkludert den ukentlige øya fisk yngel, tirsdag karaoke natt og torsdag middag og film. Endelig er Coral Beach nådd i en femten minutters spasertur fra feriestedet, men en gratis pendelbuss er også tilgjengelig. Andre populære attraksjoner i nærheten er International Bazaar, Sanctuary Bay, Port Lucaya Marketplace og Count Basie Square.

Ocean Reef Yacht Club og Resort Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Gulvteppe (Noen Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Minikjøkken / Full), Mikrobølgeovn (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Fiske, Spillerom, Klesvask, Dykking, Snackbar, Svømmebasseng, Telefon, Tennis (utstyr tilgjengelig), Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Strand (1.0 miles), Casino (2.0 miles), Golf (2.0 miles), Matbutikk (1.0 miles), Ridning (1.0 miles), Live Entertainment (1.0 miles), Medisinsk fasiliteter (1.0 miles), Restaurant (1.0 miles) ), Vindsurfing (2.0 miles),
Flyplass
Freeport International - (3 miles - 4 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Ocean Reef Yacht Club og Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Ocean Reef Yacht Club og Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Ocean Reef Yacht Club og Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Ocean Reef Yacht Club og Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Ocean Reef Yacht Club og Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Ocean Reef Yacht Club og Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Ocean Reef Yacht Club og Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.