Bilde av Occidental Grand Xcaret
Bilde av Occidental Grand Xcaret
Bilde av Occidental Grand Xcaret
Bilde av Occidental Grand Xcaret
Bilde av Occidental Grand Xcaret
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.occidental-hoteles.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Occidental Grand Flamenco Xcaret


De sier at du ikke kan ha alt, men de som sier at det sannsynligvis mangler a timeshare Eierskap på Occidental Grand Xcaret i Playa del Carmen, Mexico. På dette fantastiske feriestedet blir gjestene behandlet på en rekke opplevelser som vekker hver fiber av deres vesen: fra den hypnotiserende kysten, gamle grotter og undervannshager, og tropiske flora og fauna, til svingete elvkanaler og gamle Maya-landsbyer. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere finner at dette all inclusive-feriestedet har alt som trengs for å gi deg minner som varer livet.

Anlegget ligger innenfor en økologisk og historisk bevaring, slik at eco-touring til tilstøtende Xcaret Park er en stor tegning. Men gode interne fasiliteter også holde gjestene opptatt. Dette inkluderer elleve restauranter, ni barer, et diskotek, fem svømmebassenger og ti badestamper, strandklubb, barneklubb og organisert idrettsaktiviteter for alle aldre. Med alle disse mulighetene er det ingen måte du kommer ut herfra med mindre enn ekstraordinære historier.

Endelig er leilighetene på Occidental Grand Xcaret like spesielle. Hver er omgitt av naturlig skjønnhet, og hver tomme er ganske enkelt paradis forvandlet til en komfortabel bolig. Fasiliteter som er felles for alle overnattingssteder er luftkondisjonering, minibar, kabel-TV og eget bad med dusj, badekar og hårføner.

Occidental Grand Xcaret Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Barnepass, Barneklubb, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Spillerom, Dagligvarebutikk, Frisør, Handikappede, Hesteridning, Klesvask, Live Entertainment, Medisinsk anlegg, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Kjøpesenter, Spa, svømmebasseng, tennis, boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
All Inclusive Resort, Golf (4.0 miles),, *En obligatorisk all inclusive er nødvendig, og avhengig av feriested og sesong kan det dekke måltider, drinker, turer, transport, feriested aktiviteter, feriestedets fasiliteter, tjenester og fasiliteter.
Flyplass
Cancun International - (40 miles - 64 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Occidental Grand Xcaret timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Occidental Grand Xcaret før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Occidental Grand Xcaret hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Occidental Grand Xcaret

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Occidental Grand Xcaret eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Occidental Grand Xcaret.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Occidental Grand Xcaret kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.