Bilde av Occidental Grand Cozumel
Bilde av Occidental Grand Cozumel
Bilde av Occidental Grand Cozumel
Bilde av Occidental Grand Cozumel
Bilde av Occidental Grand Cozumel

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.occidental-hoteles.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Occidental Grand Cozumel? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Occidental Grand Cozumel er ren luksus, en ferie du ikke vil glemme i en hast, og ønsker å gjenta hver gang. Anlegget er en sann stjerne blant timeshare alpinanlegg, med fasiliteter for å blåse sokkene av. Det er seks restauranter på stedet, så du trenger aldri å gå på akkord med middagsplanene. Det serveres alles smaksløk, enten du vil være lokal og spise et deilig meksikansk måltid eller om du foretrekker noe litt nærmere hjemmet.

For noe å gjøre om dagen er det mange valgmuligheter. Med tre bassenger og et spa vil du forlate følelsen mer avslappet enn du trodde var mulig. Tilbring timer ved bassenget lesing eller napping, og la deg bli bortskjemt av eksperter i spaet på Occidental Grand Cozumel. Du vil ende opp med å glø seg inne og ute. Separat barnebasseng og underholdning betyr at de kan gå av og ha det gøy med andre barn, bygge vennskap som kan vare i livet.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker plasseringen av feriestedet i Quintana Roo, i nærheten av Maya Ruins og undervanns viker, alle venter på den eventyrlystne reisende å komme og utforske. For en luksuriøs leilighet i Mexico, ville det være vanskelig å finne et mer fantastisk alternativ enn de som er tilgjengelige på dette feriestedet.

Occidental Grand Cozumel Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Barnepass, Barnas basseng, Treningsutstyr, Spillerom, Dagligvarebutikk, Frisør, Handikappede, Klesvask, Live Entertainment, Medisinsk anlegg, Lekeplass, Restaurant, Badstue, Dykking, Kjøpesenter, Spa, Svømming Basseng, Tennis, Boblebad / Boblebad,
Nærliggende fasiliteter
All Inclusive Resort, Ridning (Nærliggende),, *En obligatorisk all inclusive er nødvendig, og avhengig av feriested og sesong kan det dekke måltider, drinker, turer, transport, feriested aktiviteter, feriestedets fasiliteter, tjenester og fasiliteter.
Flyplass
Cozumel International - (13 miles - 20 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Occidental Grand Cozumel timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Occidental Grand Cozumel før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Occidental Grand Cozumel, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Occidental Grand Cozumel

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommer i Occidental Grand Cozumel. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Occidental Grand Cozumel.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Occidental Grand Cozumel kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.