Bilde av Occidental First Club Grand Flamenco Puerto Plata
Bilde av Occidental First Club Grand Flamenco Puerto Plata
Bilde av Occidental First Club Grand Flamenco Puerto Plata
Bilde av Occidental First Club Grand Flamenco Puerto Plata
Bilde av Occidental First Club Grand Flamenco Puerto Plata

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.occidental-hoteles.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Occidental First Club Grand Flamenco Puerto Plata? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Occidental Grand Puerto Plata tilbyr høyeste kvalitet ferie innkvartering i Den dominikanske republikk, og så langt som timeshare muligheter, vi vet at denne er en vinner. Ligger i fantastiske Puerto Plata, kjent for sine fantastiske strender og golf, er dette et fantastisk valg for de som liker å ødelegge en god tur. Utsikten fra golfbanen 8-hull er uovertruffen, og eventuelle partnere som kanskje foretrekker å bruke sin tid på andre aktiviteter, har mye å tilby for å holde dem opptatt. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker rekkevidden av aktiviteter: mellom snorkling, shopping, tennis, eller bare svømme opp til bassengbaren, er du nesten bortskjemt for valg.

Rommene i Occidental Grand Puerto Plata er velutstyrte og bidrar til at du har alt du trenger å hånden. Anlegget har tenkt på alt og vi vet at du ikke vil gå mens du er der. Det vennlige personalet er til stede for å hjelpe deg med uvanlige forespørsler, og de vil gjøre alt for å holde ferien pause jevnt. Fra din ankomst når du blir møtt med en mocktail, til øyeblikket du går, vil du føle deg bortskjemt og godt ivaretatt i løpet av tiden din her. På slutten av dagen er det viktigst at du har en fantastisk pause vekk fra stresset i hverdagen!

Occidental First Club Grand Flamenco Puerto Plata Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Barnevakt (Utstyr tilgjengelig), Barnas basseng, Spillerom, Dagligvarebutikk, Frisør, Ridning (utstyr tilgjengelig), Klesvask, Live Entertainment, Medisinsk teknisk utstyr, Lekeplass, Restaurant, Dykking, Kjøpesenter, Spa, svømmebasseng, boblebad / badestamp, vindsurfing,
Nærliggende fasiliteter
All Inclusive Resort, Casino (Nærliggende), Golf (Nærliggende),, *En obligatorisk all inclusive er nødvendig, og avhengig av feriested og sesong kan det dekke måltider, drinker, turer, transport, feriested aktiviteter, feriestedets fasiliteter, tjenester og fasiliteter.
Flyplass
Puerto Plata International - (9 miles - 14 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Occidental First Club Grand Flamenco Puerto Plata timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Occidental First Club Grand Flamenco Puerto Plata før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Occidental First Club Grand Flamenco Puerto Plata, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Occidental First Club Grand Flamenco Puerto Plata

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Occidental First Club Grand Flamenco Puerto Plata eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Occidental First Club Grand Flamenco Puerto Plata.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Occidental First Club Grand Flamenco Puerto Plata kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.