Bilde av Occidental First Club Allegro Nuevo Vallarta
Bilde av Occidental First Club Allegro Nuevo Vallarta
Bilde av Occidental First Club Allegro Nuevo Vallarta
Bilde av Occidental First Club Allegro Nuevo Vallarta
Bilde av Occidental First Club Allegro Nuevo Vallarta

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.occidental-hoteles.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Occidental First Club Allegro Nuevo Vallarta? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Puerto Vallarta er kanskje best kjent for sine aktiviteter. Strendene er fantastiske, vannsport er populært og nattelivet er legendarisk. EN timeshare I denne vakre delen av Mexico vil aldri styre deg galt, uansett om du velger å komme på ferie med venner eller familie.

Occidental Grand Nuevo Vallarta er satt på en lang sandstrimmel, noe som betyr at så snart du setter foten ute kan du være på stranden. Reserve deg selv en solseng og tilbringe dagen med å lese eller sole deg, sippe på kjølige drinker og la varmen lette bort alle stressene i det normale livet. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere elsker at det er nesten umulig å ikke ha en god tid på dette feriestedet. Mellom naturen, fasiliteter og ansatte er det vanskelig å slå.

Occidental Grand Nuevo Vallarta tilbyr en pause fra virkeligheten, et sted du kan gå til og gjenopplive deg selv. Fasilitetene gir en måte å bli opptatt med å gjøre noe annet, noe som betyr at du kan forlate arbeidet godt hjemme. Hotellets restauranter imøtekommer alle kostbehov, så du kan være sikker på en deilig middag hvis du er vegetarianer, glutenfri, eller bare foretrekker å ikke spise bestemte ting! Dette er ferien din, tross alt, og det handler om hvordan du vil bruke det.

Occidental First Club Allegro Nuevo Vallarta Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), Mikrobølgeovn (alle enheter), Telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Barnepass, Utstyr for barn, Basseng, Spillerom, Dagligvarebutikk, Frisør, Ridning, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Medisinsk anlegg, Lekeplass, Restaurant, Dykking, Kjøpesenter, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
All Inclusive Resort, Golf (Nærliggende),, *En obligatorisk all inclusive er nødvendig, og avhengig av feriested og sesong kan det dekke måltider, drinker, turer, transport, feriested aktiviteter, feriestedets fasiliteter, tjenester og fasiliteter.
Flyplass
Puerto Vallarta International - (9 miles - 14 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Occidental First Club Allegro Nuevo Vallarta timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Occidental First Club Allegro Nuevo Vallarta før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Occidental First Club Allegro Nuevo Vallarta, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Occidental First Club Allegro Nuevo Vallarta

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Occidental First Club Allegro Nuevo Vallarta eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Occidental First Club Allegro Nuevo Vallarta.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Occidental First Club Allegro Nuevo Vallarta kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.