Bilde av Occidental Caribbean Village Cancun
Bilde av Occidental Caribbean Village Cancun
Bilde av Occidental Caribbean Village Cancun
Bilde av Occidental Caribbean Village Cancun
Bilde av Occidental Caribbean Village Cancun

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.occidental-hoteles.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Occidental Caribbean Village Cancun? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Occidental Caribbean Village Cancun i Quintana Roo, Mexico har litt av alt for å lage mat en deilig timeshare ferie. Den første ingrediensen er den flotte beliggenheten på den solfylte kysten av Cancun. Dette 3-stjerners hotellet er omgitt av alt liv og aktivitet som holder gjestene forbundet med pulsen av området også.

Deretter er valg av fasiliteter og aktiviteter innenfor feriestedet sikkert å tilfredsstille avslapping og aktiv feriebehov. Det er tre spesialitetsrestauranter, samt en kaffebar på stedet. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker også de to tilkoblede svømmebassenger, badestamper og solterrasse med solsenger og parasoller. Et velværeområde med massasjebehandlinger venter også deg, samt et underholdningsprogram, barneklubb og treningsstudio. Det finnes også ulike sports- og vannaktiviteter. Helt ærlig vil du først gå tom for energi før du går tom for ting å gjøre på det livlige Occidental Caribbean Village Cancun.

Men du har ikke noe å bekymre deg for fordi de koselige rommene er sikre på å gjenopplive deg og holde deg i gang. Fasiliteter inkluderer klimaanlegg, bad med dusj og hårføner, satellitt-TV og balkong. Hver er satt opp med din ypperste komfort i tankene.

Occidental Caribbean Village Cancun Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Teppe (Alle Enheter), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Handicapped Unit, Klesvask, Medisinsk anlegg, Restaurant, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
All Inclusive Resort, Båtliv (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (5.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Dykking (I nærheten), Vannski (I nærheten), Windsurfing (9.0 miles) *En obligatorisk all inclusive er nødvendig, og avhengig av feriested og sesong kan det dekke måltider, drinker, turer, transport, feriested aktiviteter, feriestedets fasiliteter, tjenester og fasiliteter.
Flyplass
Cancun International - (15 miles - 24 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Occidental Caribbean Village Cancun timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Occidental Caribbean Village Cancun før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Occidental Caribbean Village Cancun, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Occidental Caribbean Village Cancun

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Occidental Caribbean Village Cancun eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Occidental Caribbean Village Cancun.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Occidental Caribbean Village Cancun kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.