Bilde av Occidental Allegro Papagayo
Bilde av Occidental Allegro Papagayo
Bilde av Occidental Allegro Papagayo
Bilde av Occidental Allegro Papagayo
Bilde av Occidental Allegro Papagayo

Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Occidental Allegro Papagayo? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Noen ganger vil du ta barna på ferie og gi dem livet av livet ... og til andre tider er det greit å ønske å rømme og ha en voksen-bare pause. Occidental Grand Papagayo tilbyr muligheten til å ta en ferie med andre likemindede mennesker og nyte stillheten og avslapping som kommer fra å ha ingen under avstemningsalder på stedet. Puerto Carrillo har utrolige strender som strekker seg i miles, og et opphold i dette området vil la deg oppleve det aller beste av Costa Rica.

De timeshare rom og suiter som er tilgjengelige på Occidental Grand Papagayo, er en stor forandring fra det normale livet. Disse polerte tilbudene har velutstyrte rom, og noen har også boblebad. Hvis du foretrekker å våge deg ut av rommet, vil du være glad for å finne et lagune-stil basseng hvor du kan sitte og oppdatere deg selv, og det finnes også et spa på stedet som spesialiserer seg på friluftsbehandlinger for å få mest mulig ut av det fantastiske været . For eventyrlysten er det mulig å bestille kajakk, sykling og dykkingsturer for å få mest mulig ut av landets naturlige skjønnhet. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere vet at du vil elske disse fasilitetene så mye, du vil ønske å komme tilbake igjen og igjen.

Occidental Allegro Papagayo Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Barnepass, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Spillerom, Dagligvarebutikk, Frisør, Live Entertainment, Medisinsk anlegg, Lekeplass, Restaurant, Badstue, Dykking, Kjøpesenter, Spa, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
All Inclusive Resort, Golf (Nærliggende),, *En obligatorisk all inclusive er nødvendig, og avhengig av feriested og sesong kan det dekke måltider, drinker, turer, transport, feriested aktiviteter, feriestedets fasiliteter, tjenester og fasiliteter.
Flyplass
Guanacaste International - (19 miles - 30 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Occidental Allegro Papagayo timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Occidental Allegro Papagayo før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Occidental Allegro Papagayo, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Occidental Allegro Papagayo

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Occidental Allegro Papagayo eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Occidental Allegro Papagayo.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Occidental Allegro Papagayo kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.