Bilde av Nostos Select Vacation Club
Bilde av Nostos Select Vacation Club
Bilde av Nostos Select Vacation Club
Bilde av Nostos Select Vacation Club
Bilde av Nostos Select Vacation Club

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.nostosselect.gr

Interessert i eiendommer til salgs og leie hos Nostos Select Vacation Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Siden 1971 har Nostos Select Vacation Club vært spennende feriegjester i hele Hellas og resten av verden. Som vi vet, er Hellas sivilisasjonens vugge i den vestlige verden, så hvor er det bedre å feriere? Din tid brukt i Skiathos, Peilion og Kreta kan være full av filosofi, historie, kultur, og til og med et snev av drama!

Nostos Velg Vacation Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Varierer per feriested
Resort Fasiliteter
Varierer per feriested
Nærliggende fasiliteter
Varierer per feriested
Flyplass
Varierer per feriested
Sjekk inn / ut
Varierer per feriested

Kjøper Nostos Velg Vacation Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Nostos Velg Vacation Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Nostos Select Vacation Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Nostos Velg Vacation Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Nostos Select Vacation Club-eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Nostos Select Vacation Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Nostos Select Vacation Club kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.