Bilde av Moon Palace
Bilde av Moon Palace
Bilde av Moon Palace
Bilde av Moon Palace
Bilde av Moon Palace
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.palaceresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Moon Palace


Dette all inclusive-spaet og golfanlegget i Mexicos mest populære turistmål er vanskelig å slå. Med golf for idrettsutøvere og massasjer for de som foretrekker å tilbringe sin dyrebare ferie tid blir bortskjemt, vil alle være lykkelige og godt tatt vare på.

Ved ankomst vil du bli ønsket velkommen med et forfriskende kjølig håndkle og en deilig drikke: en fin måte å starte oppholdet på. Derfra blir feriestedet bare mer luksuriøst. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere har et spesielt mykt sted for bassengkomplekset, som er helt stort og ser ut til å gå på for dager. Bassenget har også direkte tilgang til stranden, og legger til den tropiske atmosfæren og serverer å minne deg om enhver mulighet for at Mexico er ulikt noe land du noensinne har besøkt før.

Cancun er full av liv og det er mulig å feste dagen bort hvis du velger det, men det er også viktige historiske steder i nærheten som kan interessere intellektuelle reisende. El Meco og Yamil Lu'um bør være på toppen av listen din for et besøk. EN timeshare på Moon Palace er en flott investering i din fremtidige lykke: et luksuriøst feriested med ansatte som bryr seg dypt om å gi deg den beste ferien mulig, alt i en uslåelig setting.

Moon Palace Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Barnepass, Barneklubb, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Golf, Frisør, Heis, Live Entertainment, Medisinsk anlegg, Restaurant, Sauna, Kjøpesenter, Snackbar, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
All Inclusive Resort, Båtliv (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Dykking (I nærheten), Vannski (I nærheten), Vindsurfing (Nærliggende),, *En obligatorisk all inclusive er nødvendig, og avhengig av feriested og sesong kan det dekke måltider, drinker, turer, transport, feriested aktiviteter, feriestedets fasiliteter, tjenester og fasiliteter.
Flyplass
Cancun International - (4 miles - 6 km)
Sjekk inn / ut
Torsdag, fredag, lørdag, søndag, mandag, tirsdag

Kjøper Moon Palace timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Moon Palace før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Moon Palace, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Moon Palace

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Moon Palace eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Moon Palace.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Moon Palace kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.