Bilde av Miraflores Beach and Country Club
Bilde av Miraflores Beach and Country Club
Bilde av Miraflores Beach and Country Club
Bilde av Miraflores Beach and Country Club
Bilde av Miraflores Beach and Country Club

Adresse: Urbanizacion Miraflores, Carretera de Cadiz Kilometro 199, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.miraflores.bcc.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Miraflores Beach and Country Club? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En av de mest prestisjefylte timeshare skianlegg på Costa del Sol, i den sørligste delen av Spania. Det privilegerte klimaet og uendelige aktiviteter som er tilgjengelige i omgivelsene, gjør Miraflores Beach & Country Club til det perfekte turistmål for alle aldre gjennom året.

Leiligheten komplekset, tilbys av Reise og fritid Gruppe ligger i et rolig boligområde mellom Marbella og Fuengirola, har et utendørsbasseng og hage. Tilbyr gratis Wi-Fi og avgiftsfri parkering i nærheten. Leilighetene har balkong og flislagte gulv med havutsikt og ligger på toppen av bakken og vender mot sjøen. Omtrent 20% av leilighetene ligger på stranden, med resten ligger oppover bakken, med vakker utsikt over havet og / eller fjellene.

Alle har et komplett bad, stor stue og spisestue og et fullt utstyrt kjøkken. De har også vaskemaskin, strykejern og strykebrett.

Klubben er 30 minutter fra Malaga flyplass, og det er mange steder av interesse å besøke i omgivelsene. Også, avhengig av plasseringen av leiligheten din, kan stranden være maksimalt 1 km.

Miraflores Beach and Country Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Noen enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Full), Mikrobølgeovn (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnepass, Barneklubb, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Båtliv (3.0 miles), Casino (12.0 miles), Fiske (3.0 miles), Golf (Nærliggende), Matbutikk (Nærliggende), Ridning (1.0 miles), Klesvask (Nærliggende), Live Entertainment ), Medisinsk fasiliteter (1.0 miles), Lekeplassområde (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Kjøpesenter (1.0 miles), Snackbar (I nærheten), Telefon (Nærliggende), Tennis (I nærheten), Vannski Surfing (3.0 miles),
Flyplass
Malaga - (24 miles - 38 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøper Miraflores Beach and Country Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Miraflores Beach and Country Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Miraflores Beach and Country Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Miraflores Beach and Country Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Miraflores Beach og Country Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Miraflores Beach and Country Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Miraflores Beach and Country Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.