Bilde av Mayan Palace Riviera Maya
Bilde av Mayan Palace Riviera Maya
Bilde av Mayan Palace Riviera Maya
Bilde av Mayan Palace Riviera Maya
Bilde av Mayan Palace Riviera Maya
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.mayanresorts.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Mayan Palace Riviera Maya? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Mens den gylne sanden og kobber-tippede skyene over nærliggende Playa del Carmen gjør Mayan Palace Riviera Maya utenfor fortryllende, er det mye mer til dette firestjerners feriestedet i Quintana Roo, Mexico, som er lyst til ferie-sulten timeshare eiere. Med sin sentrale beliggenhet, kan gjestene nyte førsteklasses tilgang til arkeologiske steder, gamle sivilisasjoner og må oppleve det karibiske nattelivet. Feriestedet ligger også i nærheten av populære attraksjoner som Dolphin Discovery, turer til Isla Mujeres, Luxury Avenue, Cancun Golf Club på Pok Ta Pok, El Meco, Chichen Itza & Tulum og Xcaret Park. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere sterkt oppfordrer til å være tilstrekkelig forberedt for travle dager med sightseeing.

I mellomtiden venter uendelige aktiviteter innen Mayan Palace Riviera Maya selv. Skjem deg bort med avslappende massasje, lyden av bølgene som lydsporet ditt. Lounge på stranden eller få en smakfull farge mens du nyter flere fritidsaktiviteter som seiling, snorkling, dykking, golf og tennis. Du kan også dyppe i det glitrende utendørsbassenget eller tilfredsstille matbehov på restauranten. Når du har fylt deg, trekke deg tilbake til noen av de over seks hundre og femti rom for å finne den rolige og restaureringen du trenger. Hver komfortabel bolig har klimaanlegg, kaffetrakter, kjøleskap, kabel-TV og Wi-Fi. Oppgradert overnatting har balkong, kjøkken og daglig rengjøring.

Mayan Palace Riviera Maya Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (noen enheter, ingen / delvis), mikrobølgeovn (noen enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Treningsutstyr, Golf, Supermarked, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Medisinsk anlegg, Restaurant, Kjøpesenter, Snackbar, Spa, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Dykking (i nærheten), Vannski (i nærheten),
Flyplass
Cancun International - (20 miles - 32 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Mayan Palace Riviera Maya timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Mayan Palace Riviera Maya før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Mayan Palace Riviera Maya, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Mayan Palace Riviera Maya

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Mayan Palace Riviera Maya eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Mayan Palace Riviera Maya.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Mayan Palace Riviera Maya kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.