Bilde av Mayan Palace Regency Mazatlan
Bilde av Mayan Palace Regency Mazatlan
Bilde av Mayan Palace Regency Mazatlan
Bilde av Mayan Palace Regency Mazatlan
Bilde av Mayan Palace Regency Mazatlan

Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Mayan Palace Regency Mazatlan? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Mayan Palace Regency Mazatlan skinner med umiskjennelig klassisk Maya-eleganse. Dette firestjerners hotellet beguiles med sin evne til å sømløst blande luksus uten å forstyrre den unike arkitekturen og historien til Sinaloa, Mexico. Av alle feriestedene i området er denne innkvarteringen mest dypt forankret til lokaliteten og gir deg det beste timeshare trekke seg tilbake hvis du er utmattet av de vanlige turistmålene.

Her nyter du det største privatlivet. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere også sørge for at du aldri vil gå tom for plass til å lage din egen drømmeferie med ti hektar med Golden Pacific Beachfront tilgjengelig for deg. Denne panoramautsikt er fortsatt synlig fra terrassen på rommet ditt, som tjener til å holde deg rolig og avslappet. Andre fasiliteter for å trøste deg inkluderer en flatskjerm-TV, stue, kjøkkenkrok, spiseplass og eget bad.

For å tilfredsstille deg videre, er det stilfulle restauranter på stedet, samt barer og havutsikt eller ved bassenget. Internett-tilgang holder deg tilkoblet og 24-timers resepsjonen deltar på alle dine behov. Tre oppvarmede utendørsbassenger, tennisbaner, et spa og treningsstudio og levende underholdning legger til din fritid, mens en spesialitetsbutikk og shoppingbutikk gir deg størst mulig bekvemmelighet på Mayan Palace Regency Mazatlan.

Mayan Palace Regency Mazatlan Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Telefon (alle enheter) Kjøkken (noen enheter, ingen / delvis) Klimaanlegg (alle enheter) Mikrobølgeovn (alle enheter)
Resort Fasiliteter
Strandbasseng Barnebasseng Treningsutstyr Lekerom Lekeplass Handikappvennlig Heis Bilutleie Dagligvarer Klesvask Restaurant Snackbar Barnepass
Nærliggende fasiliteter
Fiske (i nærheten) Golf (20.0 miles) Live underholdning (5.0 miles) Medisinsk innretning (i nærheten) Shopping (10.0 km)
Flyplass
Mazatlan internasjonale - 20.0 km
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøp Mayan Palace Regency Mazatlan timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Mayan Palace Regency Mazatlan før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Mayan Palace Regency Mazatlan, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Mayan Palace Regency Mazatlan

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Mayan Palace Regency Mazatlan eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Mayan Palace Regency Mazatlan.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Mayan Palace Regency Mazatlan kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.